Δέκα celebrities με τους περισσότερους ψεύτικους followers στο Instagram

Θα πέσετε απ΄ τα σύννεφα!

Οι fake followers στο Instagram είναι πολλοί περισσότεροι απ’ όσους νομίζουμε και «ανθίζουν» κυρίως στους διάσημους. Celebrities με εκατομμύρια ακόλουθους από τους οποίους, όμως, ένα σημαντικό ποσοστό (40% κατά μέσο όρο) δεν υπάρχει.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Kim Kardashian, της οποίας ο λογαριασμός στο Instagram είναι ένας πιο δημοφιλείς λογαριασμούς παγκοσμίως, καθώς ξεπερνά τους 145 εκ. followers. Αλλά από αυτούς το 40% δεν υπάρχει... Με αυτό εννοούμε ότι δεν είναι υπαρκτά πρόσωπα αλλά fake profiles.

Τα στοιχεία έγιναν γνωστά όταν η Σχολή Μουσικών Σπουδών στο Λονδίνο, The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP), προχώρησε σε έλεγχο των λογαριασμών στα social media 99 προσωπικοτήτων από τους χώρους της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού με τη βοήθεια του λογισμικού μέτρησης IG Audit, online εργαλείου που φιλτράρει τους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Οι μετρήσεις που έβγαλε πραγματικά μας εντυπωσιάζουν, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι οι fake followers είναι πραγματικά πολλοί!
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το IG πρώτη στη λίστα είναι η Ellen DeGeneres, όπου σχεδόν οι μισοί followers της είναι ψεύτικοι. Συγκεκριμένα, από τους 75, 6 εκ. ακόλουθους, το 49% δεν υπάρχει!

Την Ellen ακολουθούν στην κλίμακα των fake followers, οι superstars της k-pop BTS με το 47% των 19,4 εκατ. ακόλουθων τους στο Instagram να είναι ψεύτικοι και την τρίτη θέση κατέχει η Courtney Kardashian καθώς το 46% των ακολούθων της είναι fake.

Η άλλη αδερφή, Khloe, κατέχει την 9 θέση με 43% ψεύτικους followers, ενώ η Kim βρίσκεται στη 13η θέση με τους celebrities που έχουν ψεύτικους ακόλουθους.

Σύμφωνα με το IG Audit tool αυτοί είναι οι 10 διάσημοι με τους περισσότερους fake followers στο Instagram:

Ellen DeGeneres- 49%
BTS – 47%
Kourtney Kardashian -46%
Taylor Swift – 46%
Ariana Grande – 46%
Deepika Padukone – 45%
Miley Cyrus – 45%
Katy Perry – 44%
Khloe Kardashian – 43%
Priyanka Chopra – 43%

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top