'Ελλη Τρίγγου: Η ζωή σε τσίρκο και τα ξέφρενα εφηβικά χρόνια

Όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική «Ασημίνα» στο «Πάμε Δανάη»

Η Έλλη Τρίγγου συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδυόταν την «Ασημίνα». 

Έλλη Τρίγγου: «Δε θα μου λείψει ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες»

Οι αδελφές Σταμίση/ Πηγή Instagram - Φωτογράφος: Κοσμάς Κουμιανός

Οι αδελφές Σταμίση/ Πηγή Instagram - Φωτογράφος: Κοσμάς Κουμιανός

Για τον ρόλο της στη σειρά και τη μεγάλη αναγνώριση που πήρε, σχολίασε στο «Πάμε Δανάη» «η Έλλη και η «Ασημίνα» ήταν πολύ μακριά ως ιδιοσυγκρασίες, άλλα συναντηθήκαμε όμορφα, με βοήθησαν η γλυκύτητα, η υπομονή και οι χαμηλοί τόνοι της «Ασημίνας». Όταν μαθεύτηκε η προσωπική μου ζωή ήταν σοκ, άλλα κυρίως μία πραγματική περιέργεια, γιατί μπορεί να αφορούσε κάποιον αυτό το θέμα, που βρίσκω πληκτικό. Κατάλαβα ότι η προβολή της προσωπικής ζωής είναι ένα ολόκληρο σύστημα που κάποιος τρέφει και τρέφεται, και ότι στο χέρι μου είναι πόσο εγώ θα δίνω χώρο. Με παίρνει η μαμά και ο μπαμπάς τηλέφωνο και με ρωτάνε «είσαι με αυτόν;» και απαντάω «και τι σε νοιάζει εσένα; Μην κάνεις κι εσύ αυτό που κάνουν οι άλλοι».

Έλλη Τρίγγου: «Δεν είναι εντάξει να βιάζεις και να σκοτώνεις μια γυναίκα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε πως μικρή ήταν ατίθαση, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των γονιών της. Η ίδια αναφέρθηκε και στα χρόνια της στην Ισπανία, όπου συμβίωνε με ανθρώπους του τσίρκου. 

«Έφυγα από την Πάτρα δυο ετών, οι γονείς μου χώρισαν και ήρθα με τη μητέρα μου στην Αθήνα, αν και κάποια στιγμή στην εφηβεία επέστρεψα στην Πάτρα. Υπήρχε πολλή αγάπη με τη μητέρα μου, εκείνη δούλευε, εγώ ήμουν σε όλα εντάξει, άλλα υπήρχε και αυστηρότητα, δεν είχε αστεία. Επέστρεψα στην Πάτρα στα 14, μου είπε η μητέρα μου «πήγαινε να δει κι ο μπαμπάς σου τη γλυκά», ήμουν έξαλλη ως έφηβη, οι γονείς μου είναι ήρωες. Θυμάμαι είχα πει στον μπαμπά, ότι ήμουν στη μαμά και στη μητέρα μου, ότι ήμουν στον πάτερα μου, με ανακάλυψαν, εγώ ήμουν κάπου άλλου και ζούσα τη ζωή μου», είπε για τα εφηβικά της χρόνια η Έλλη Τρίγγου και συμπλήρωσε «Ασχολήθηκα με την αισθητική, δούλευα σε κέντρα αισθητικής, μου έλεγαν πώς να πουλάω τις θεραπείες κι εγώ έλεγα «μα αφού είναι μία χαρά, δεν χρειάζεται. Στην Ισπανία ήρθα σε επαφή με την τέχνη σε πολλές μορφές της, γνώρισα το τσίρκο, μουσικούς του δρόμου, ζωγράφους, εικαστικούς, ζογκλέρ. Ζούσα με τσιρκολάνους μέσα σε συλλογικότητες, με ομάδες καλλιτεχνικές ανθρώπων περιπλανώμενων, κράτησε ένα τρίμηνο και επέστρεψα. Πάντα ονειρευόμουν να φύγω με ένα τσίρκο, όταν έδωσα στο Εθνικό, την ήμερα που θα έβγαιναν τα αποτελέσματα εάν δεν περνούσα, θα έφευγα με καραβάνι στην Ινδία».

Η Έλλη Τρίγγου μιλά για τη ζωή της σε τσίρκο/ Πηγή: Πάμε Δανάη

Η Έλλη Τρίγγου μιλά για τη ζωή της σε τσίρκο/ Πηγή: Πάμε Δανάη

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top