Καρντάσιανς: Η τεχνητή νοημοσύνη δείχνει πώς θα ήταν χωρίς τις πλαστικές!

Πώς θα γερνούσε η διασημότερη οικογένεια του πλανήτη;

Bίντεο για την Κλοέ Καρντάσιαν από το Breakfast@Star

Ένα βίντεο που δείχνει πώς θα έμοιαζε σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιανς – Τζένερ αν είχε γεράσει φυσικά, έγινε πρόσφατα viral στο TikTok.

kardashians

Συγκεκριμένα, στο κλιπ που δημιούργησαν οι Αυστραλοί streamers Vandahood Live, με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης εκτιμάται πώς θα έμοιαζαν σήμερα χωρίς αισθητική παρέμβαση οι Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η Κλοέ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Στο βίντεο, βλέπουμε στιγμιότυπα από πρόσφατη συνέντευξη της διάσημης οικογένειας, ταυτόχρονα με τις επεξεργασμένες εκδοχές τους.

Δεν είναι γνωστό αν όλα τα μέλη των Καρντάσιανς έχουν προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους. Η Κάιλι μόνο είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει κάνει επέμβαση στο στόμα της, ενώ πρόσφατα και η Κλοέ επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει «πειράξει» τη μύτη της.

Δείτε το viral βίντεο:

 

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

 

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη πρόβλεψε πώς θα είχαν γεράσει φυσικά οι Καρντάσιανς

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη πρόβλεψε πώς θα είχαν γεράσει φυσικά οι Καρντάσιανς -2

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη πρόβλεψε πώς θα είχαν γεράσει φυσικά οι Καρντάσιανς

Τα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποίησαν οι streamers για την πρόβλεψη είναι τα Deep Face Lab, το FaceApp και το EbSynth για να δημιουργήσουν ασυνήθιστες εκδόσεις των προσώπων των διασημοτήτων, ενώ δούλεψαν ακόμη με προγράμματα όπως το DaVinci Resolve και το Adobe After Effects για να προσαρμόσουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως την απόχρωση του δέρματος και τις ακριβείς αναλογίες του προσώπου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top