Παρέμβαση Μητροπολίτη για τη βάφτιση του γιου της Φωτεινής Αθερίδου

Απαγορεύει προσωρινά τα μυστήρια στο κτήμα όπου βαπτίστηκε ο γιος της

Δείτε βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

Ντόμινο αντιδράσεων έχει προκαλεσει η βάφτιση του Θοδωρή Μαγκλάρα, γιου της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, στην πισίνα γνωστού κτήματος στα Μεσόγεια

Αθερίδου - Μαγκλάρας: Αντιδράσεις μετά τη βάφτιση του γιου τους σε πισίνα

Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο στην πισίνα έχει καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη της Γλυφάδας από το 2015, με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, ωστόσο συνεχίζει να κάνει γάμους και βαφτίσεις. Κάτι, που όπως φαίνεται, δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, ωστόσο, από τη βάφτιση του εγγονού του Θοδωρή Αθερίδη αποκάλυψαν τη δράση του ιερέα.

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με μία οργισμένη ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι αφαιρεί την άδεια τέλεσης μυστηριών στο παρεκκλήσι του συγκεκριμένου κτήματος από τις 16 Οκτωβρίου. Άλλωσττε, είχε ζητήσει εξηγήσεις από το κτήμα, εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.  

Πλήθος κόσμου στη βάφτιση του εγγονού του Θοδωρή Αθερίδη

Πλήθος κόσμου στη βάφτιση του εγγονού του Θοδωρή Αθερίδη /Φωτογραφία Instagram

«Λόγω του τεράστιου διασυρμού που υπέστη η Ιερά Μητρόπολη και η εκκλησία γενικά, απαγορεύεται στους ιερείες της Ιεράς Μητρόπολης η τέλεση μυστηρίων στο παρεκκλήσι του κτήματος, ενώ δε θα χορηγείται στο εξής η απαιτούμενη άδεια σε οποιονδήποτε κληρικό άλλης Μητροπόλεως», αναφέρει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος. 

Σμαράγδα Καρύδη: Οι τρυφερές ευχές στον εγγονό του Θοδωρή Αθερίδη

«Λόγω της γελοιοποιήσεως κι απαράδεκτης ασέβειας έναντι του ιερού μυστηρίου της βαπτίσεως με τη συμμετοχή καθηρημένου κληρικού, γεγονότος ποινικός κολάσιμου ως πράξεως βεβηλώσεως Ιερού Μυστηρίου κι αντιποίησης αρχής, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Η Φωτεινή Αθερίδη με τον νεοφώτιστο γιο της, Θοδωρή

Η Φωτεινή Αθερίδη με τον νεοφώτιστο γιο της, Θοδωρή /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top