Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τις φήμες χωρισμού από τον σύντροφό της

Το δημόσια ξέσπασμα του μοντέλου

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι έχει παντρευτεί μυστικά τον αγαπημένο της, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. 

Έξω φρενών η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Nτροπή, δε θα γίνετε ποτέ άνθρωποι»

 

 

Ωστόσο το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κρατήσει το σύντροφό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει να δημιουργεία ερωτηματικά παρά τις πρόσφατες δηλώσεις της στη «Super Katerina». 

Έξαλλη η Αλεξανδράκη: «Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου;»

Το μοντέλο και επιχειρηματίας βλέποντας να εξακολουθούν να ακούγονται και να γράφονται διάφορα για τη σχέση της, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και το πρωί της Κυριακής προχώρησε σε ένα δημόσια ξέσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Πάμε πάλι πρωί πρωί. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται, έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, ο ένας στην Αγγλία. Έχω δύο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. Παντρεύτηκα ξανά αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμα ένα παιδί που κρύβω πολύ καλά και επίσης μόλις χώρισα ξανά. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών μαζί με την άιζα και χωρισμένη. Θα σέβεστε», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top