Ιλένια Ουίλιαμς: «Δε θα ξαναείμαστε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2019

Η Ιλένια Ουίλιαμς απάντησε και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θα είναι καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

«Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να σας ξαναδούμε μαζί» τη ρώτησε ο παρουσιαστής κι εκείνη απάντησε:

«Δε νομίζω. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά όχι. Είναι μια σχέση που έχει περάσει από όλα τα στάδια. Και σε αυτή τη φάση, έτσι όπως είναι, είμαι πολύ καλά με αυτό. Και νομίζω και ο Δημήτρης».

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί πέντε χρόνια, συγκατοικούσε ενώ είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά στην εκπομπή «Spata Live» στον ΑΝΤ1 για μία χρονιά. Το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν καταφέρει να έχουν μία καλή σχέση. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγε στην κηδεία του πατέρα της Ιλένιας Ουίλιαμς, Ρόμπερτ, πριν μερικές εβδομάδες.

Κηδεία Ουίλιαμς: Μαυροντυμένος ο Ουγγαρέζος και στο πλευρό της Ιλένιας

Ο παρουσιαστής έχει δήλωσει σε συνέντευξή του ότι μετά τον χωρισμό του από την Ιλένια δεν έχει ξανακάνει σοβαρή σχέση: «Μετά τον χωρισμό μου από την Ιλένια Ουίλιαμς δεν έχω κάνει άλλη σχέση. Έχω βγει, έχω φλερτάρει, αλλά δεν προέκυψε σχέση ούτε από τη μία πλευρά ούτε από την άλλη, Παλιότερα έβαζα προτεραιότητα τη δουλειά κι όχι την προσωπική μου ζωή, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δίνω την εντύπωση πως δεν είμαι τόσο μέσα στη σχέση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top