Βανδή: Ο κεραυνοβόλος έρωτας & η γνωριμία των παιδιών της με τον Μπισμπίκη

«Τον Βασίλη μου τον έστειλε ο Θεός», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή για τη γνωριμία και τον έρωτα με το Βασίλη Μπισμπίκη στη «Super Κατερίνα»

Έναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της.

Νέα έξοδος για Βανδή - Μπισμπίκη: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ»

Όπως είπε χαρακτηριστικά αισθάνεται ότι η ζωή τής έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία μέσα από αυτή τη σχέση. «Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή . Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί», είπε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με λόγια αγάπης για τον Βασίλη Μπισμπίκη/ φωτογραφία NDP

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με λόγια αγάπης για τον Βασίλη Μπισμπίκη/ φωτογραφία NDP

Δέσποινα Βανδή - Bασίλης Μπισμπίκης: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο

«Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά. Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ''ναι'' αυτό μου αξίζει να το ζήσω.

Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα», πρόσθεσε τονίζοντας πως η «είσοδος» του ηθοποιού στη ζωή της ήταν… σαρωτική.

«O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή/ φωτογραφία NDP

«O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή/ φωτογραφία NDP

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τη γνωριμία των παιδιών της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η γνωριμία των παιδιών της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε on camera τι είπε στα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο για τη σχέση της με τον ηθοποιό και ποια ήταν η αντίδρασή τους.

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι».

 

Η Μελίνα Νικολαϊδη στο πάρτι γενεθλίων της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Μελίνα Νικολαϊδη στο πάρτι γενεθλίων της με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top