«Δεν το είπα σε κανέναν»: Η μεγάλη αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου

Σε τι αναφέρεται η παρουσιάστρια;

Δείτε όσα είπε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Με άκρως αποκαλυπτική διάθεση μίλησε στο περιοδικό Hello! η Μαρία Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια που μετά από αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 «μετακόμισε» πέρυσι στο Mega, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα της σιλουέτα και τον λόγο που έχασε αρκετά κιλά.

Στα 48 της η Μαρία Μπεκατώρου είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Στα 48 της η Μαρία Μπεκατώρου είναι πιο όμορφη από ποτέ!

«Είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το Still Standing και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα λόφο από μαύρα παντελόνια και δε μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη (σ.σ. τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο) έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει. Άρχισα, λοιπόν, να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μια στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι», αποκάλυψε η οικοδέσποινα του The Chase για τη μεγάλη της απόφαση. 

Μαρία Μπεκατώρου: Η πόζα με μαγιό με φόντο τα καταγάλανα νερά!

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε μετανιωμένη που μίλησε δημόσια για το θέμα του παιδιού. «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με «έπνιγε» όλο αυτό, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε η ερώτηση για παιδί», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top