Αιμίλιος Χειλάκης - Αθηνά Μαξίμου: Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Πόσα χρόνια «έκλεισε» παντρεμένο το ζευγάρι;

Δείτε σχετικό βίντεο από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Με αφορμή τη 16η επέτειο του γάμου της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, η Αθηνά Μαξίμου ανάρτησε στιγμιότυπα από την ημέρα που παντρεύτηκαν.

Εντυπωσιακή η Αθηνά Μαξίμου: Με see through μαύρο φόρεμα στο Ηρώδειο

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά από φωτογραφίες, με εκείνη να φοράει το εντυπωσιακό της νυφικό κι εκείνον το γαμπριάτικο κοστούμι

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της Αθηνάς Μαξίμου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο της Αθηνάς Μαξίμου /Φωτογραφία Instagram

Άλλες είναι τραβηγμένες από την ώρα του μυστηρίου στην εκκλησία κι άλλες μετά το μυστήριο, όταν το φρεσκοπαντρεμένο τότε ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα.

Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: «Κινδυνεύεις να την ερωτευτείς»

«16 χρόνια πριν… σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι… άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, του βασάνου, της δυσκολίας… Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας… ΜΑΖΙ!!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στην μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!!!», έγραψε η Αθηνά Μαξίμου στο Instagram. 

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2004 στο θέατρο κι έκαναν σχέση έναν χρόνο μετά, ενώ παντρεύτηκαν το 2006. Όπως έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους, ο Αιμίλιος Χειλάκης που βρισκόταν στην Αμερική, της ζήτησε να τον παντρευτεί μέσω μηνύματος sms!

Αιμίλιος Χειλάκης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του με SMS

Το περασμένο καλοκαίρι η Αθηνά Μαξίμου κι ο Αιμίλιος Χειλάκης πρωταγωνίστησαν στην παράσταση Μήδεια

Το περασμένο καλοκαίρι η Αθηνά Μαξίμου κι ο Αιμίλιος Χειλάκης πρωταγωνίστησαν στην παράσταση Μήδεια /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top