Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον Σασμό- Τι είπε για τον ρόλο του Λευτέρη Ορφανού

«Ο Λευτέρης, σκάει σα βόμβα στα θεμέλια του Σασμού!»

Η συνέντευξη του Γιώργου Γεροντιδάκη στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό! Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς έχει κάνει πρεμιέρα και νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους στο σήριαλ.

 

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Γιώργο Γεροντιδάκη. O Λευτέρης Ορφανός είναι ένας αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του, θα φέρει τα πάνω κάτω, έτσι ώστε οι ζωές κάποιων εκ των πρωταγωνιστών  να μην είναι ποτέ πια οι ίδιες.

Σασμός: Οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στη Β' σεζόν της σειράς

«Ο Λευτέρης, σκάει σα βόμβα στα θεμέλια του Σασμού!» ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε ώστε να πει το «ναι».

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη από τα γυρίσματα

«Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Ψεύδεται ο ίδιος, τα λόγια που θέλει να πει, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν τα λέει επειδή τα πιστεύει ή για ποιο λόγο τα λέει. Σαφώς είναι ένας άνθρωπος που ελίσσεται στις καταστάσεις και λόγω της δουλειάς του αλλά παράλληλα είναι και  ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Ακολουθεί πιστά το σχέδιό του και το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται», πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top