Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

Ντυμένος στα μαύρα για το Κόκκινο Ποτάμι

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο Happy Day

Σχεδον δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Κώστας Καζάκος: Σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης η αποχαιρετιστήρια τελετή

Ο ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Ελληνικό Κόσμο για την παρουσίαση της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν ο μεγάλος γιος του Κώστα Καζάκου, που απέκτησε με την Τζένη Καρέζη

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν ο μεγάλος γιος του Κώστα Καζάκου, που απέκτησε με την Τζένη Καρέζη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος που φωτογραφήθηκε με τους υπόλοιπους σειρές της σειράς, προσπάθησε να δείχνει χαμογελαστός προς τους δημοσιογράφους, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα total black look. Μάλιστα, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη σειρά, αλλά και για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου. «Είναι μεγάλη χαρά που συνεχίζεται το Κόκκινο Ποτάμι. Αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή. Είναι πράγματα που δεν αποφεύγονται, πονάνε, τρως τη σφαλιάρα, σηκώνεσαι πάλι και συνεχίζεις. Είναι κάτι που δε μου είναι τελείως άγνωστο, το έχω ξαναπεράσει. Είναι δύσκολες καταστάσεις, τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή», δήλωσε.

Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του, Κωνσταντίνος, στο νοσοκομείο

Στην επιστροφή του σίριαλ με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα υποδυθεί εκ νέου τον ήρωα που σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό πριν από δύο σεζόν. Ο λόγος για τον «Νικολαϊδη», μια σημαντική προσωπικότητα της κοινωνίας της Πόλης, καθώς είναι ευυπόληπτος κι ευκατάστατος γιατρός κι ευτυχισμένος οικογενειάρχης.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τον Μανούσο Μανουσάκη

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τον Μανούσο Μανουσάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Εύα Σιμάτου, Φωτεινή Ντεμίρη, Αναστασία Παντούση & Κωνσταντίνος Καζάκος

Εύα Σιμάτου, Φωτεινή Ντεμίρη, Αναστασία Παντούση & Κωνσταντίνος Καζάκος /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top