Άρτεμις Αστεριάδη: «Καθηλωμένη στο κρεβάτι… Βουρκώνω»

Δύσκολη η δεύτερη εγκυμοσύνη για το μοντέλο

Σε λίγο καιρό η Άρτεμις Αστεριάδη θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Θαλή. Η εγκυμονούσα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές στο νοσοκομείο τους προηγούμενους μήνες.

Άρτεμις Αστεριάδη: «Έπαθα αποκόλληση, πλημμύρισα στο αίμα και λιποθύμησα»

Το μοντέλο διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα για εκείνη μιας και βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι.

«Βλέπω άλλες εγκυούλες που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η καθημερινότητα τους είναι περιποιημένες και ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα και βλέπω και εμένα σαν..εδώ καθηλωμένη στο κρεβάτι να…κλώθω για μήνες…
Σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα και κάθε φορά που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πως είμαι έτσι λέω; Έχω πέσει πολύ …
Οι σωματικές αντοχές μου αλλά και οι ψυχικές ειναι στον πάτο αλλά ακόμα κρατιέμαι σκέφτομαι ότι κάθε μέρα που πέρνει γλιτώνουμε και την θερμοκοιτίδα μετά σκέφτομαι αυτά τα ματάκια που θα αντικρίσω Ε βουρκώνω από ευτυχία κοιτάζω τον Δημητράκη μου και λέω Ε αξίζει κάθε πόνος συνέχισε μην τα παρατάς και μετά κλαίω πάλι…Άτιμο πράγμα οι ορμόνες …ΕΣΥ; Είχες εύκολη εγκυμοσύνη η σαν εμένα; Γιατί εγώ παίρνω δύναμη από εσάς όταν μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μου», έγραψε η Άρτεμις Αστεριάδη στο Instagram.

 

Να θυμίσουμε πως η Άρτεμις Αστεριάδη και ο αγαπημένος της, Θαλής έγιναν για πρώτη φορά γονείς το 2018, όταν απέκτησαν τον γιο τους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top