Catherine Zeta-Jones: Οι φωτογραφίες με τον Douglas από τα γενέθλιά τους

Τα χρόνια που τους χωρίζουν και το νούμερο «25»

Σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της Michael Douglas μοιράστηκε η Catherine Zeta-Jones στο Instagram. Ο λόγος ήταν τα γενέθλιά τoυς που γιόρτασαν πριν από δύο ημέρες.

Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas στις Χρυσές Σφαίρες το 2011

Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas στις Χρυσές Σφαίρες το 2011 /Φωτογραφία AP Images

Το ζευγάρι έχει την ίδια ημέρα γενέθλια, αφού στις 25 Σεπτεμβρίου η διάσημη ηθοποιός έγινε 53 ετών, ενώ ο χολιγουντιανός σταρ έγινε 78! 

Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones: Έκλεισαν 21 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός ενθουσίασε τους 4.2 εκατομμύρια followers της, αναρτώντας κοινές φωτογραφίες με το σύζυγό της δίπλα στην τούρτα τριώροφη τούρτα της. Στα στιγμιότυπα, φαίνεται ο Douglas να χαρίζει ένα τρυφερό φιλί στη σύζυγό του που ήταν για ακόμη μια φορά άκρως εντυπωσιακή. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα με floral prints με έναν ώμο, ενώ τα μαλλιά της είχε πιάσει ένα χαμηλό σφιχτό κότσο.

Μάλιστα, είχε αντιστρέψει τα κεράκια της τούρτας της ώστε αντί για 52 να φαίνονται σαν 25! «Κι αυτά ήταν τα γενέθλια μας. Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Ας ξεκινήσει η νέα χρονιά!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. 

Δείτε το φιλί που έδωσε η Catherine Zeta-Jones στον Michael Douglas

Ο Michael ευχήθηκε στη σύζυγό του και μέσω Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία τους από παλαιότερο ταξίδι τους και γράφοντας: «Χρόνια πολλά Catherine. Σε αγαπώ πάντα και για πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top