Γιώργος Βογιατζής: Ο λόγος που η Ειρήνη Παπά ήταν στη γέννηση της κόρης του

Ο καταξιωμένος ηθοποιός ήταν στενός φίλος της μεγάλης σταρ

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Βογιατζής στο Breakfast@Star

Στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που έχουν καταξιωθεί στο εξωτερικό

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Βογιατζής, υπήρξε ένας από τους στενότερους φίλους της διεθνούς φήμης ηθοποιού, Ειρήνης Παπά.

Ο Γιώργος Βογιατζής πρωταγωνίστησε σε πολλές ξένες κινηματογραφικές παραγωγές

Ο Γιώργος Βογιατζής πρωταγωνίστησε σε πολλές δεκάδες κινηματογραφικές παραγωγές

Aρχικά μίλησε για τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά και τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ιταλό σκηνοθέτη, Φράνκο Τζεφιρέλι στον Ιησού από τη Ναζαρέτ. «Ο ρόλος του Ιωσήφ ήταν από τις ωραιότερες δουλειές που έχω κάνει. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτήν την ταινία. Η Ιερουσαλήμ ήταν χτισμένη πραγματικά», αποκάλυψε, τονίζοντας την εμμονή του Τζεφιρέλι στη λεπτομέρεια.

H γυναίκα που έλεγε ότι είναι κόρη της Ειρήνης Παπά και του Άρη Βελουχιώτη

Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Madonna σε ταινία του πρώην συζύγου της, Guy Ritchie, αλλά και τη γνωριμία του με τον Leonardo DiCaprio

Για πολλά, πολλά χρόνια ήταν φίλος με την Ειρήνη Παπά. «Ήταν η καλύτερη μου φίλη, όλης της ζωής μου από 18 ετών. Έχω ζήσει όλες τις καταστάσεις της δικής της ζωής, κι έχει ζήσει όλες τις καταστάσεις της δικής μου ζωής.

Φαντάσου ότι όταν γεννήθηκε η κόρη μου, επειδή η Ειρήνη δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, με παρακάλεσε να είναι στη γέννα. Ήταν στη γέννα και βάσταξε πρώτη αυτή την κόρη μου στα χέρια της, για αυτό και τη βγάλαμε Κασσάνδρα. Γιατί είπε έχουμε υποχρέωση στους Τρωάδες αυτά που κάναμε στην Κασσάνδρα, οπότε θα  βγάλουμε την κόρη σου Κασσάνδρα», αποκάλυψε ο Γιώργος Βογιατζής. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top