Η Τούνη στο πλευρό της Αλεξανδράκη: «Επιβεβαίωσέ το εσύ, δε με πιστεύουν»

Το μοντέλο ξέσπασε στα δημοσιεύματα περί απόπειρα αυτοκτονίας

Από το Μιλάνο επέστρεψε η Ιωάννα Τούνη και συναντήθηκε ξανά με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο μετά το δημόσιο ξέσπασμα του γνωστού μοντέλου στα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Αγνώριστη η Ιωάννα Τούνη - Φωτογραφίζεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το πρωί της Κυριακής η Δήμητρα Αλεξανδράκη επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σχολιάζοντας έντονα όσα ειπώθηκαν για την ίδια, μετά τις πληροφορίες που την ήθελαν να έχει προβεί σε απόπειρα αυτοκτονίας. 

Η Ιωάννα Τούνη συναντήθηκε με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη έπειτα από τα δημοσιεύματα που ήθελαν την τελευταία να έχει προβεί σε απόπειρα αυτοκτονίας

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια της υγείας της

Η γνωστή ινφλουένσερ Ιωάννα Τούνη, επιστρέφοντας από το Μιλάνο συνάντησε την καλή της φίλη και μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την τελευταία να δημοσιεύει το εξής: «Αυτό το κορίτσι ειλικρινά δεν το λυπάστε; Να παρατάει τις διακοπές του, να την αγχώνετε στην κατάστασή της; Να τους κουβαλάτε εδώ και να κάνετε αυτά τα πράγματα; Ντροπή! Ιωάννα μου είμαι εντάξει, τουλάχιστον επιβεβαίωσε το εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν», ανέφερε στο σχετικό βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Έξαλλη η Αλεξανδράκη: «Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου;»

Μάλσιτα, πριν από λίγες ημέρες σε δημοσίευσή της στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε δηλώσει για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της: «Είμαι καλά, δε θέλω να μου αγχώνεστε, εγώ είμαι κατσαρίδα. η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο περίεργες οι τελευταίες ημέρες, δεν ολοκλήρωσα τις εξετάσεις μου, αποφάσισα και είπα στον γιατρό μου να με αφήσει να φύγω γιατί σήμερα ήταν το χειρουργείο που έπρεπε να κάνει η Άιζα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και συνέχισε γράφοντας: «Ήταν έντονες αυτές οι μέρες, αλλά είμαι κι εγώ άνθρωπος, δεν έχουμε μόνο ευχάριστες και όμορφες στιγμές, υπάρχουν και κάποιες στιγμές οι οποίες είναι δύσκολες. Θα της αντιμετωπίσουμε με ενέργεια, δύναμη, γιατί αν το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, δε θα μπορέσεις να απολαύσεις τα καλύτερα που έρχονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top