Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια της υγείας της

«Είπα στον γιατρό μου να με αφήσει να φύγω»

Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Έξαλλη η Αλεξανδράκη: «Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου;»

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram εξήγησε πως δεν έμεινε πολύ στο νοσοκομείο, μιας και η σκυλίτσα της θα έμπαινε στο χειρουργείο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύτηκε κρυφά με τον αγαπημένο της!

«Είμαι καλά, δε θέλω να μου αγχώνεστε, εγώ είμαι κατσαρίδα. η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο περίεργες οι τελευταίες ημέρες, δεν ολοκλήρωσα τις εξετάσεις μου, αποφάσισα και είπα στον γιατρό μου να με αφήσει να φύγω γιατί σήμερα ήταν το χειρουργείο που έπρεπε να κάνει η Άιζα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά η Δήμητρα  Αλεξανδράκη.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media μίλησε και για τη δική της περιπέτεια υγείας λέγοντας:  «Ήταν έντονες αυτές οι μέρες, αλλά είμαι κι εγώ άνθρωπος, δεν έχουμε μόνο ευχάριστες και όμορφες στιγμές, υπάρχουν και κάποιες στιγμές οι οποίες είναι δύσκολες. Θα της αντιμετωπίσουμε με ενέργεια, δύναμη, γιατί αν το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, δε θα μπορέσεις να απολαύσεις τα καλύτερα που έρχονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top