Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο επειδή δεν της ζέστανε το κοτόπουλο

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει νεύρα

Πολλά νεύρα φαίνεται πως έχει η Σακίρα μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ. Η τραγουδίστρια απέλυσε ένα υπάλληλό της, επειδή αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο αργά το βράδυ.

Πικέ: 'Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα!

Το ζευγάρι των οικιακών βοηθών που εργαζόταν στο σπίτι της μίλησε στην εκπομπή «Equipo de Investigacion» για την άσχημη συμπεριφορά της.

Σακίρα: Αποκαλύφθηκε ότι είχε σχέση με τον Ραφαέλ Ναδάλ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Divier είπε πως αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος αρνήθηκε να το κάνει λέγοντάς της πως είναι κουρασμένος: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο».

Shakira-Piqué άκρως εντυπωσιακοί στα μουσικά βραβεία Billboard το 2014 /Φωτογραφία AP Images

Shakira-Piqué άκρως εντυπωσιακοί στα μουσικά βραβεία Billboard το 2014 /Φωτογραφία AP Images

«Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο», απάντησε η Σακίρα και τον απέλυσε. «Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Σακίρα απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση», αναφέρει το ρεπορτάζ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top