Μελισσανίδης - Κωνσταντινίδου: Ο χλιδάτος γάμος με κουμπάρα τη Μελέτη

Καλεσμένοι Μπόμπα και Τανιμανίδης - Τραγούδησαν Αργυρός και Βίσση

Ο Γιώργος Μελισσανίδης και η Σίσσυ Κωνσταντινίδου παντρεύτηκαν το βράδυ της Πέμπτης 15/9 και ο γάμος τους έγινε στη βίλα που αγόρασε πριν χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Πόρτο Ράφτη.

Πρόκειται για ένα πευκόφυτο κτήμα 20 στρεμμάτων, όπου φιλοξενούνται και τα αυτοκίνητα αντίκες που συλλέγει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο γιος του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ, Γιώργος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την κόρη του γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη, Σίσσυ. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα με σπουδές στη Φαρμακευτική και σήμερα Κλινικός Φαρμακοποιός σε γνωστη ιδιωτική κλινική. 

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κουμπάρα του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, Το κέφι στο γαμήλιο πάρτι, που έγινε στη βίλα τους, «άναψε» με τα τραγούδια της Άννας Βίσση και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

η αννα βισση στον γάμο μελισσανίδη

Το ρομαντικό δαντελένιο νυφικό της Σίσσυς Κωνσταντινίδη

Το ρομαντικό – όλο δαντέλα- νυφικό της Σίσσυς Κωνσταντινίδου

Το ρομαντικό – όλο δαντέλα- νυφικό της Σίσσυς Κωνσταντινίδη

Το ρομαντικό – όλο δαντέλα- νυφικό της Σίσσυς Κωνσταντινίδου -2

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου έλαμπε μέσα στο δαντελένιο στράπλες νυφικό που επέλεξε να φορέσει στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Η γοργονέ γραμμή του φορέματος αναδείκνυε υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Με εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα η κουμπάρα Ελεονώρα Μελέτη

γάμος μελισσανίδη

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η κουμπάρα του ζευγαριού Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φόρεσε ένα μαύρο μάξι φόρεμα σε γραμμή, επίσης, γοργονέ. Το κόψιμο αυτό είναι chic και κολακεύει όλους τους σωματότυπους, καθώς δίνει την αίσθηση λεπτής μέσης και καλοσχηματισμένων καμπύλων.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που είναι καλή φίλη με τον Γιώργο Μελισσανίδη, φαίνεται πως δεν άντεξε για πολλή ώρα τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της.
γάμος μελισσανίδη πορτο ράφτη

Γάμος Μελισσανίδη - Οι καλεσμένοι

Το «παρών» στον γάμο έδωσαν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάββας Πούμπουρας με την Αρετή Θεοχαρίδη.

Μελισσανίδης - Κωνσταντινίδου: Ο Γάμος Στο Πόρτο Ράφτη

γάμος μελισσανιδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top