Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Πέρασα μεγάλες δυσκολίες με πολύ κλάμα»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού στην εκπομπή «Στούντιο 4»

 Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ήταν μαγικό μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας να πουν ότι είμαι έγκυος»

Η ηθοποιός μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με την κόρη της, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να μείνει εκτός δουλειάς για δύο χρόνια.

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Αφοσιώθηκα στη ζωή μου παρά στην καριέρα μου!»

«Υπήρξαν εποχές που τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα με πολύ κλάμα. Είχα ένα πρόβλημα υγείας που με έκανε επιλεκτική. Έβαλε ένα φρένο. Έμεινα εκτός δουλειάς τότε δύο χρόνια και προσπάθησα να επανατοποθετήσω τα πράγματα και το έκανα. Δεν με ξέχασε η δουλειά.

Πάντα όταν απέχεις έχεις την αίσθηση ότι πετιέσαι μακριά από εκεί που εσύ αισθάνεσαι ζεστά και σίγουρα. Προσπαθούσα να ζήσω αυτό που μου συμβαίνει. Για εμένα όποτε μένω εκτός του χώρου δουλειάς είναι πολύ λυτρωτικό γιατί εκεί ξαναβρίσκω τον εαυτό μου», ανέφερε η Πέγκυ Σταθακοπούλου για το πρόβλημα υγείας της.

Ενώ για την κόρη της είπε «Η κόρη μου είναι το κέντρο της ζωής μου εδώ και 18 χρόνια. Νιώθω περήφανη για εκείνη. Ταξιδεύουμε μαζί, σε μια πολύ ελεύθερη σχέση. Ζούμε λίγο χίπικα, τα τελευταία δύο τρία χρόνια οι δύο μας, ίσως απελευθερωθήκαμε. Τώρα θα ζήσουμε για λίγο χώρια, λόγω σπουδών αλλά όχι χωριστά». 

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλάει για την κόρη της στο «Στούντιο 4»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top