«Ήταν μαγικό μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας να πουν ότι είμαι έγκυος»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε τη συνέντευξη της Πέγκυς Σταθακοπούλου στο MEGA Καλημέρα

Για χρόνια υπήρξε μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο… σανίδι.

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Αφοσιώθηκα στη ζωή μου παρά στην καριέρα μου!»

Με αφορμή την παράσταση Λευκό δωμάτιο όπου πρωταγωνιστεί, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να φέρει στον κόσμο το δικό της παιδί, την όμορφη κόρη της τη Χριστίνα, καθώς και τον χωρισμό της.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της, Χριστίνα

«Υπήρξαν φορές που η προτεραιότητα ήταν η ζωή μου. Όπως όταν ήθελα να κάνω παιδί και δυσκολευόμουν. Κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα κι έχει παλέψει, αισθάνεται ότι κέρδισε ένα μεγάλο αγώνα. Όσο προσπαθούσα να γίνω μητέρα, ένιωθα πως θα γίνω. Ήταν μαγικό μετά από 7 χρόνια υπερπροσπάθειας να μου πουν ότι είμαι έγκυος. Έγινα μεγάλη μητέρα, δεν ήμουν μπέμπα... Για πολύ καιρό όποτε έκλαιγε το μωρό μου, έκλαιγα κι εγώ», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η αποκάλυψη της ηλικίας της και το φλερτ στο Instagram

«Ο χωρισμός μου νομίζω δεν επηρέασε την κόρη μου. Αυτό προϋποθέτει να λέμε την αλήθεια», είπε στη συνέχεια η Πέγκυ Σταθακοπούλου. «Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ. Άλλωστε είμαι παντρεμένη ακόμα. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top