Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Βουγιουκλάκη έφυγε όρθια, ακμαία και δυνατή»

Η συγκίνηση της ηθοποιού on camera

Η «Μελωδία της Ευτυχίας» ήταν το κύκνειο άσμα της Αλίκης  Βουγιουκλάκη. Η «Εθνική Σταρ» αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της.

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 26 χρόνια και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην παράσταση θυμήθηκαν όσα συνέβησαν στα παρασκήνια εκείνη την ημέρα.  

«Η παραγωγή μας ενημέρωσε ότι πρέπει να παίξουμε όλοι. Δεν είχαμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάσταση. Κλαίγαμε και στεναχωριόμασταν που θα τελειώσει αυτό που ζούσαμε», δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Όσα είπε για την τελευταία παράσταση της Βουγιουκλάκη

Ο Δημήτρης Γιώτης αποκάλυψε πως θεώρησε ότι τα πρηξίματα της Αλίκης οφείλονταν σε γαστρεντερίτιδα, η οποία ταλαιπωρούσε αρκετά μέλη του θιάσου εκείνο το διάστημα: «Μας ενημέρωσαν ότι τελειώνει η παράσταση την Παρασκευή και να μην πούμε κάτι στα μικρά παιδιά του θιάσου».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη δήλωσε πως το μόνο που είχε γίνει γνωστό στους ηθοποιούς της παράστασης ήταν ότι η παράσταση σταματάει και θα συνεχιστεί μόλις η Αλίκη νιώσει καλύτερα.

«Το βλέμμα της Αλίκης ήταν σχεδόν πανικόβλητο, αλλά «έφυγε» σε αυτή την τεράστια επιτυχία και επί σκηνής, όρθια ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός.

«Η Αλίκη ήταν η πιο δυνατή από όλους όσο ήταν πάνω στη σκηνή. Κάθε φορά που πήγαινε στα παρασκήνια έπαιρνε βαθιά ανάσα», συμπλήρωσε με τη σειρά της η  Μαρία Στάβαρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top