Βογιατζής για Καζάκο: Ήταν ένας άνθρωπος που περπατούσε και ονειρευόταν

«Την Ειρήνη Παπά τη γνώρισα, την εκτίμησα και τη θαύμασα»

Πλήρης ημερών, εμπειριών και συναισθημάτων «έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Καζάκος. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο της τέχνης πέθανε σε ηλικία 87 ετών.  

Κώστας Καζάκος: Ο θυελλώδης έρωτας με την Τζένη Καρέζη

Καζάκος: Οι δυο γάμοι, η οικογένεια και ο θάνατος της κόρης του


Πλούσια ήταν και η πολιτική του δράση. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο Γιάννης Βογιατζής βαθύτατα συγκινημένος μίλησε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star γι’ αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Ο Κώστας Καζάκος πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική - Δε θα γίνει κηδεία

«Όταν μιλάμε για θέατρο και για κινηματογράφο και θέλουμε να το μορφοποιήσουμε βάζουμε τον Κώστα Καζάκο. Δεν έπαιξα μαζί του ούτε στο θέατρο, αλλά ούτε και στον κινηματογράφο, αλλά ήταν αυτή η ατμόσφαιρα που τον συνέδεε.  Ήταν ένας θεατράνθρωπος και ταγμένος στη δουλειά. Ήταν ένας άνθρωπος στη Γη που περπατούσε και ονειρευόταν, αλλά δεν έμενε μόνο στα όνειρα. Είχε όνειρα και προσπαθούσε να τα πραγματοποιήσει», δήλωσε ο ηθοποιός.

Θλίψη για τον θάνατό της Ειρήνης Παπά

Σε ηλικία 96 ετών «έφυγε» από τη ζωή η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός Ειρήνη Παπά. Η γυναίκα με τη διεθνή καριέρα που συνεργάστηκε με κορυφαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς διεθνούς κύρους, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ειρήνη Παπά: «Έφυγε ήρεμα στον ύπνο της»

Ειρήνη Παπά: Ο λόγος που δεν έκανε παιδί και ο έρωτας με τον Μάρλον Μπράντο

«Την Ειρήνη τη γνώρισα, την εκτίμησα και τη θαύμασα. Μου άρεσε πολύ. Ήταν ένας κορίτσαρος», είπε ο Γιάννης Βαγιατζής για τον θάνατο της ηθοποιού.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top