Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Η ηλικία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η σειρά στην ΕΡΤ

Όσα θέλετε να ξέρετε για την όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό

Δείτε όσα είχε πει η Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο Στούντιο 4

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την πολυετή σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ωστόσο η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση

Εκτός από πολύ όμορφη, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είναι και πολύ ταλαντούχα

Εκτός από πολύ όμορφη, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είναι και πολύ ταλαντούχα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μετά τη συμμετοχή της σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, πολλές φορές στο πλευρό του πρώην συντρόφου της, Σπύρου Παπαδόπουλου, η μελαχρινή ηθοποιός τηλεοπτικά έγινε γνωστή το 2018 μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, Πέτα τη Φριτέζα.

Τίτλοι τέλους για Σπύρο Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Φέτος, επιστρέφει τηλεοπτικά με τον ρόλο της αστυνόμου Άννας Γραμμικού στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, που μέσα σε λίγες ώρες αγαπήθηκε από το κοινό.

Ποια είναι η Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Γεννήθηκε το 1981 και είναι 41 ετών.

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τη Δράμα.

Έχει σπουδάσει Πληροφορική & Τηλεπικοινωνία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Άνθρωποι και ποντίκια (2018), Μαντάμ Σουσού (2017), Sexy Laundry (2021) και Δείπνο ηλιθίων (2020).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Τζαμάικα το 2017.

Τηλεοπτικά την έχουμε δει στις σειρές Πενήντα - Πενήντα (2005) στο Mega, Καρυωτάκης (2009) στην ΕΤ1, Με λένε Βαγγέλη (2011) στο Mega, Πέτα τη Φριτέζα (2018) στον ΑΝΤ1, και Όρκος στην ΕΡΤ1 το 2022.

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Η σχέση κι ο χωρισμός από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Νικολέτα Κοτσαηλίδου και Σπύρος Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα της ταινίας Τζαμάικα

Νικολέτα Κοτσαηλίδου και Σπύρος Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα της ταινίας Τζαμάικα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

H εντυπωσιακή ηθοποιός κι ο Σπύρος Παπαδόπουλου έγιναν ζευγάρι το 2010, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού όπου ήρθαν κοντά. Η φιλία τους εξελίχθηκε σε μια σχέση που διήρκεσε μια δεκαετία.

Στις αρχές του 2021, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε», είχε πει.

«Έχω διαβάσει ότι δε λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” κι όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια, είχα θυμώσει πραγματικά», συμπλήρωσε.

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Ο ρόλος της αστυνομικού στο Κάνε ότι κοιμάσαι 

Στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, υποδύεται την «Άννα Γραμμικού», την αστυνόμο που έχει αναλάβει προσωπικά τις υποθέσεις των ανθρώπων, τους οποίους στοχεύει μια σπείρα. Παρότι είναι μια γυναίκα που ακολουθεί τους τύπους, συνδέεται με τα θύματα και πασχίζει να συγκρατηθεί για να μην πάρει τον νόμο στα χέρια της.

Νικολέτα Κοτσαηλίδου με τον Δημήτρη Καπετανάκο στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι

Νικολέτα Κοτσαηλίδου με τον Δημήτρη Καπετανάκο στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι

Στη σειρά συμπρωταγωνιστεί με τον πρώην σύντροφό της, Σπύρο Παπαδόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top