Δήμος Αναστασιάδης: Το πρώτο ραντεβού με τη Θεωνά & η φανατική θαυμάστρια

«Δε ζηλεύω. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό της τηλέφωνο»

Χαλαρός, ευδιάθετος και με εξομολογητική διάθεση ο Δήμος Αναστασιάδης φόρεσε τη λευκή ποδιά και έφτιαξε «Το βρώμικο της Μαίρης», στο Breakfast@star.

Ο τραγουδιστής και η Τζένη Θεωνά έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αρίωνα που σήμερα είναι τριών ετών. Όπως είναι φυσικό είναι η μεγάλη τους αδυναμία και όπως είπε ο Δήμος όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δε σταματά το παιχνίδι με τον μικρούλη του.

Αναστασιάδης: Ψάχνω τον ιδανικό τρόπο για να κάνω πρόταση γάμου στην Τζένη

Τόσο ο ίδιος όσο και η Τζένη Θεωνά κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Ο ίδιος αποκάλυψε πως στο πρώτο τους ραντεβού πήγαν στο Ζάππειο γιατί ήθελαν…ρομαντζάδα, ενώ στο δεύτερο πήγαν στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η σύντροφός του, Τζένη Θεωνά

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η σύντροφός του, Τζένη Θεωνά

Τζένη Θεωνά: «Έλιωσε» με τη δημόσια αφιέρωση του Δήμου Αναστασιάδη

Άραγε έχει ψάξει ποτέ το κινητό τηλέφωνο της συντρόφου του; «Δε ζηλεύω. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό της τηλέφωνο. Είμαι ένας τύπος που είμαι στον κόσμο μου. Και κάποιος να κάνει κάτι, δε θα πάρω χαμπάρι. Δεν ξέρω πώς ακούγομαι τώρα. Ακούγομαι σαν κερατάς;», είπε με χιούμορ ο Δήμος Αναστασιάδης.

Τζένη Θεωνά: Το χαϊδευτικό όνομα που την αποκαλεί ο Δήμος Αναστασιάδης

Στη συνέχεια, θυμήθηκε την πιο αμήχανη στιγμή που έχει ζήσει με φανατική του θαυμάστρια. Όπου κι αν πήγαινε, κι όποια πόρτα κι αν άνοιγε ήταν εκεί. «Τελικά πήρα μία φίλη μου τηλέφωνο, της ζήτησαν να προσποιηθεί την κοπέλα μου και όλο αυτό τελείωσε έτσι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top