Πριγκίπισσα Σαρλίν: Αριστοκρατική εμφάνιση με λευκό σύνολο

Συνόδευσε τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο ετήσιο «Πικ-νικ του Μονακό»

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, σε κάθε της εμφάνιση, καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με ό,τι επιλέξει να φορέσει, αφού πάντα ακτινοβολεί κομψότητα και εσωτερική ηρεμία.

Σαρλίν - Αλβέρτος: Με ένα φιλί στο στόμα απαντούν στις φήμες χωρισμού

Αυτή τη φορά, η εκθαμβωτική πριγκίπισσα του Μονακό συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, Γκαμπριέλα και Ζακ, στο «Πικ-νικ του Μονακό», το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο πάρκο Princess-Antoinette, όπου και γιορτάζεται μέσω αυτής της γιορτής το τέλος του καλοκαιριού.

Το συγκεκριμένο πικ-νικ, γνωστό και ως «U Cavagnetu», δεν είναι... οικογενειακό, καθώς παρευρίσκονται αρκετοί καλεσμένοι.

Οικογενειακή εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο ετήσιο «Πικ-νικ του Μονακό» / Φωτογραφία AP

Για το συγκεκριμένο γεγονός, λοιπόν, η αγαπημένη πριγκίπισσα του Μονακό επέλεξε ένα πολύ κομψό total white look, το οποίο αποτελούνταν από ένα λευκό δαντελωτό top και λευκή παντελόνα από τη συλλογή του Terrence Bray.

Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα Σαρλίν στο Γκραν Πρι του Μονακό

Η εκθαμβωτική πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε στο ετήσιο «Πικ-νικ του Μονακό» με total λευκό look / Φωτογραφία AP

Το μακρύ δαντελωτό τοπ ήταν ζιβάγκο και κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος της αέρινης λευκής παντελόνας προσδίδοντας ακόμη περισσότερη κομψότητα στην εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν. Οι γόβες που επέλεξε ήταν σε γήινες αποχρώσεις, και όσον αφορά στα αξεσουάρ, το αστραυτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι δεν πέρασε απαρατήρητο και τα σκουλαρίκια με πέρλες έκαναν το σύνολο ακόμη πιο αριστοκρατικό.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Πέρασα πολλά, η υγεία μου είναι εύθραυστη»

Εντυπωσιακή εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο «Πικ-νικ του Μονακό»  / Φωτογραφία AP

Το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό και διακριτικό, με λίγη μάσκαρα και ροζ κραγιόν και τα μαλλιά της ήταν χωρίστρα στη μέση.

Η κομψή και πάντα αριστοκρατική πριγκίπισσα Σαρλίν, με την κόρη της Γκαμπριέλα / Φωτογραφία AP

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Το «χρυσό» deal με τον Αλβέρτο για να μείνει κοντά του

Τα δίδυμα, Γκαμπριέλα και Ζακ, ήταν επίσης πολύ κομψά ντυμένα και αρκετά χαρούμενα. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το ετήσιο πικ-νικ, η πριγκίπισσα του Μονακό δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία των διδύμων, όπου έγραφε ότι: «Η Γκαμπριέλα έκανε κούρεμα στην ίδια και στον αδερφό της! Ανυπομονώ να πάνε στο σχολείο τη Δευτέρα…».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή Γκαμπριέλα αποφασίζει να επιμεληθεί μόνη της το κούρεμά της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top