Πριγκίπισσα Σαρλίν: Το «χρυσό» deal με τον Αλβέρτο για να μείνει κοντά του

Συμβόλαιο 12 εκατομμυρίων ευρώ για να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα

Δείτε βίντεο για την Πριγκίπισσα Σαρλίν από το Breakfast@star

Όπως υποστηρίζουν έγκυρα γαλλικά MME, η επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν στη δημόσια ζωή του Μονακό δεν είναι καθόλου τυχαία.

Σαρλίν: Το βίντεο του Αλβέρτου για τα γενέθλια της «θλιμμένης» πριγκίπισσας

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό να πληρώνει τη σύζυγό του Σαρλίν 10 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας ετησίως, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η πρώην αθλήτρια θα εκπληρώσει τον ρόλο της συζύγου της, μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Τα δημόσια φιλιά για τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν ανήκουν στο παρελθόν!

Τα δημόσια φιλιά για τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν ανήκουν στο παρελθόν! /Φωτογραφία AP Images

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Πριγκίπισσα Σαρλίν

Σύμφωνα με τα Μέσα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει υπογράψει ένα «υπερεμπιστευτικό συμβόλαιο» για να πληρώσει τη μελαγχολική Σαρλίν περισσότερα από 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως για να εκπληρώσει τα βασιλικά της καθήκοντα. Όπως αναφέρεται, ο 64χρονος ηγεμόνας του πριγκιπάτου έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να κρατήσει την 44χρονη Σαρλίν, στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις.

To ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2019 στην εθνική γιορτή του Μονακό /Φωτογραφία AP Images

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν από το Πάσχα των Καθολικών, η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό μετά από μια μακρά περίοδο ασθένειας που κράτησε σχεδόν έναν χρόνο. Η ίδια βρέθηκε στη γενέτειρά της στη Νότια Αφρική και στη συνέχεια ακολούθησε πολύμηνη θεραπεία στην Ελβετία.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Μαύρα» Χριστούγεννα σε κλινική ψυχικής υγείας

Η ξαφνική επανεμφάνιση της Σαρλίν έγινε ευπρόσδεκτη από όσους ασχολούνται με τις βασιλείς της Ευρώπης. «Η πριγκίπισσα δεν επέστρεψε χωρίς λόγο», ανέφερε το περιοδικό Voici. «Την είχε βάλει ο σύζυγός της να υπογράψει ένα εξαιρετικά εμπιστευτικό συμβόλαιο. Ο ίδιος πληρώνει τη Σαρλίν 12 εκατομμύρια ευρώ (10,2 εκατομμύρια λίρες) ετησίως», ισχυρίζεται το έντυπο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top