Πρίγκιπας Αλβέρτος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Πριγκίπισσα Σαρλίν

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό έπειτα από έναν χρόνο

Δείτε βίντεο για την Πριγκίπισσα Σαρλίν από το Breakfast@star

Τα φετινά γενέθλια του Πρίγκιπα Αλβέρτου ήταν σαφώς μοναδικά, αφού έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας είχε το καλύτερο δώρο πλάι του, την Πριγκίπισσα Σαρλίν!

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επιστρέφει στο Μονακό μετά από έναν χρόνο

 

Ο πρίγκιπα Αλβέρτος χθες έκλεισε τα 64 του χρόνια και είχε την ευκαιρία να τα γιορτάσει με την οικογένειά του. Έπειτα από την πολύμηνη απουσία της, το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε ότι η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό, υγιής και ήρεμη, αφού την παλαιπουρούσε για μεγάλο διάστημα μια λοίμωξη αυτιού-μύτης-λαιμού που επέμενε.

Το Παλάτι ανακοίνωσε επίσημα ότι: «Οι επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στην Πριγκίπισσα Σαρλίν να ενισχύσει περαιτέρω την υγεία της προτού συνεχίσει σταδιακά τα επίσημα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις της».

Σαρλίν: Το βίντεο του Αλβέρτου για τα γενέθλια της «θλιμμένης» πριγκίπισσας

 

Ενώ πιο κάτω η δημόσια ανακοίνωση του Παλατιού έλεγε: «Προκειμένου η Πριγκίπισσα Σαρλίν να επιτύχει πλήρη ανάρρωση και καθώς χρειάζεται ακόμα ηρεμία, το Πριγκιπικό Ζευγάρι ζητά να συνεχίσουν να γίνονται σεβαστά η ιδιωτική τους ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον».

Η πριγκιπική οικογένεια, Αλβέρτος, Σαρλίν και τα 7χρονα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα, πέρασαν μία ήσυχη οικογενειακή βραδιά στο παλάτι, γιορτάζοντας τα γενέθλια του πρίγκιπα Αλβέρτου. 

H πριγκίπισσα Σαρλίν έσπασε τη σιωπή της - Κουβέντα για τον Αλβέρτο!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top