Σαρλίν - Αλβέρτος: Με ένα φιλί στο στόμα απαντούν στις φήμες χωρισμού

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Νορβηγία

Δείτε στο βίντεο παλαιότερες εμφανίσεις του ζευγαριού

Με ένα φιλί στο στόμα απάντησαν στις φήμες χωρισμού η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και ο Αλβέρτος. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του, που βρίσκονται στη Νορβηγία με τα δίδυμα παιδιά τους, αντάλλαξαν δημόσια ένα απροσδόκητο φιλί στο στόμα, σε μια σπάνια και ασυνήθιστη δημόσια εκδήλωση αγάπης.

Σε πολλά διεθνή ΜΜΕ εδώ και καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και τον Αλβέρτο άλλοτε να παίρνουν διαζύγιο, άλλοτε να έχουν έντονες διαφωνίες, άλλοτε να συνάπτουν συμφωνίες για να φαίνεται ότι δεν έχουν χωρίσει. Το παθιασμένο φιλί μεταξύ τους ήταν μάλλον απροσδόκητο. «Τέτοιες εκδηλώσεις στοργής είναι σπάνιες μεταξύ των βασιλικών προσώπων», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Histoire Royales». 

Η τρυφερή στιγμή του ζεύγους απαθανατίστηκε στα εγκαίνια μιας έκθεσης στο Όσλο. Αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι της πριγκίπισσας Σαρλίν στο εξωτερικό με την οικογένειά της, μετά την ανάρρωσή της από κορωνοϊό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' εγκαινίασε την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον προ-προπάππου του, πρίγκιπα Αλβέρτο Α', εξερευνητή και ωκεανογράφο.

Όπως αναφέρει η «Express UK», η Σαρλίν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στις αρχές του μήνα, και λίγους μήνες μετά την επιστροφή της στο Μονακό. Υπενθυμίζουμε ότι η Σαρλίν νοσηλευόταν σε κλινική της Ελβετίας για αρκετό καιρό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top