Άννα Βίσση: Ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

«Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων»

Λίγο πριν «πετάξει» για Κύπρο, μιας και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Μεγαλονήσου, η Άννα Βίσση απάντησε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: «Δε θα είμαστε με την Άννα Βίσση τον χειμώνα»

 «Σχήμα δεν θα είναι, γιατί είμαστε δύο. Προς το παρόν όχι, δεν έχουμε φτάσει εκεί. Το συζητάμε. Με τη Δέσποινα είμαστε πολύ καλά, είμαστε φίλες, τρέφουμε ωραία αισθήματα αλλά δεν θα συμβεί αυτό ακόμα», είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι».

 


Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων».

Όσο για το αν θα τη δούμε στην κριτική επιτροπή του J2US είπε: «Όχι αυτό δε θα γίνει. Δεν έχω κανέναν σοβαρό λόγο, απλά δεν θα γίνει».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στον νεογέννητο γιο του Νίκου Καρβέλα τονίζοντας πως δε θα είναι εκείνη η νονά του μπέμπη.

Δέσποινα Βανδή

Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας - Γέννησε η Έλενα Φερεντίνου

«Είναι μια χαρά όταν ένα παιδί έρχεται στη ζωή. Δεν μοιάζει στον Νίκο. Είναι πολύ μικρό ακόμα. Ξέρω το όνομα που θα πάρει ο γιος του αλλά δεν το λέω. Δε θα είμαι η νονά του παιδιού και δεν ξέρω ποιος θα είναι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top