Πατέρας για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας - Γέννησε η Έλενα Φερεντίνου

Δεύτερο αγοράκι για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη

Δείτε βίντεο για τον Νίκο Καρβέλα από το Breakfast@Star

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Νίκος Καρβέλας. Η 32χρονη σύντροφος του Έλενα Φερεντίνου -με την οποία σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιας- έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Καρβέλας: Το τραγούδι που έγραψε για τη Φερεντίνου πριν γίνουν γονείς

Η αγαπημένη του 70χρονου καλλιτέχνη, σύμφωνα με πληροφορίες, γέννησε σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων, με τον ίδιο να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της

Νίκος Καρβέλας Έλενα Φερεντίνου

Νίκος Καρβέλας & Έλενα Φερεντίνου για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ως γνωστόν, ο μουσικοσυνθέτης έχει και μια κόρη, τη Σοφία Καρβέλα, που είναι το πρώτο του παιδί από τον γάμο του με την Άννα Βίσση, ενώ αυτό είναι το δεύτερο αγοράκι του, αφού τον πρώτο του, τον Ανδρέα Καρβέλα, απέκτησε από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Έλενα Φερεντίνου: Ο έρωτας και η διαφορά ηλικίας με τον Νίκο Καρβέλα

Ποια είναι η Έλενα Φερεντίνου

Η 32χρονη είναι τραγουδίστρια. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί καθώς ο καλλιτέχνης της έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο Δεν πάει καλά το παιδί, το οποίο έκανε αίσθηση καθώς πρόκειται για μια εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα στον σύντροφό της, λέγοντας του ότι τον απάτησε. 

Έλενα Φερεντίνου

H Έλενα Φερεντίνου τραγούδησε στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Λιάνη το 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα και της Ελενας Φερεντίνου είδαν το φως της δημοσιότητας το 2019, τρία περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Ο φακός τους είχε απαθανατίσει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, να περπατούν δίπλα-δίπλα.

Αννίτα Πάνια: «Στον γάμο με τον Καρβέλα ένιωθα χάλια»

Η Ελενα διατηρεί άψογες σχέσεις με την Αννίτα Πάνια και την Αννα Βίσση. Ολοι μαζί, όπως κι ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια, Νίκος Σαμοΐλης, έχουν βρεθεί στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα αλλά και στο Hotel Ερμού, για να δουν την «Απόλυτη» στη σκηνή. 

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top