Super Κική: Η ψυχολογία μου ήταν διαλυμένη. Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι

Η εξομολόγηση της Instagrammer για την αποβολή της

Το φετινό καλοκαίρι για τη Super Κική ήταν δύσκολο μιας και «έχασε» το μωράκι που κυοφορούσε. Μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός η Instagrammer είχε «πέσει» πολύ ψυχολογικά όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Super Κική: «Εύχομαι να καταπιεί τη γλώσσα του»

«Έγινε και δε γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό. Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Η Super Κική με τον πρώην σύντροφό της, Βίκτωρα

Η Super Κική με τον πρώην σύντροφό της, Βίκτωρα

Super Κική: «Ο πρώην σύντροφός της δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

Η Super Κική αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της, Βίκτωρα, με τον οποίο δεν έχουν πλέον καμία σχέση. «Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου.

Super Κική: «Ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό»


Είχα μία τοξική σχέση. Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα “πυροβοληθούμε” αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία. Ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα μιλάμε όπως μιλάω με όλους μου τους πρώην. Τα χρήματα δεν φέρουν την ευτυχία. Κάποιοι σε βλέπουν ανταγωνιστικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top