Super Κική: «Ο πρώην σύντροφός της δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί»

Ποιος καλός της φίλος το είπε;

Την περασμένη Παρασκευή η Super Κική με μια ανάρτησή της στο instagram γνωστοποίησε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Super Κική: «Έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»

Στο μήνυμά της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται να μεγαλώσει μόνη της το παιδί που θα φέρει στον κόσμο, καθώς με τον πρώην σύντροφό της έχουν χωρίσει.

 

 

Τη δήλωση αυτή σχολίασε σήμερα το πρωί το πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Super Κική, πήρε τον λόγο κάντοντας αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του χωρισμού της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Είναι 2-3 εβδομάδων έγκυος.

Η Super Κική είναι ανατρεπτική και τα μοιράζεται όλα. Ουσιαστικά ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί. Ίσως είναι μικρός. Ίσως το συγκεκριμένο παιδί μπορεί να φρίκαρε και να σοκαρίστηκε. Είναι η απόφασή της και ίσως αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού. Ουσιαστικά η Super Κική το ήθελε. Εγώ θα έλεγα να αφήσουν τους εγωισμούς και καλό θα ήταν να το ξανασυζητήσουν», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top