Super Κική: «Ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό»

Η δημόσια εξομολόγηση της Instagrammer

Η Super Κική, κάνοντας ένα Q&A στο instagram, απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις που της έθεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Super Κική: «Εύχομαι να καταπιεί τη γλώσσα του»

Η γνωστή Instagrammer, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά της, επιστρέφοντας στις καθημερινές της συνήθειες. Όπως αποκάλυψε, η ψυχοθεραπεία είναι αυτή που τη βοηθά να αισθάνεται καλύτερα. 

Η Super Κική με τον πρώην σύντροφό της, Βίκτωρα

Η Super Κική με τον πρώην σύντροφό της, Βίκτωρα - Φωτογραφία NDP

Η ίδια ήταν μαζί με τον σύντροφό της, Βίκτωρα, έξι μήνες, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν για πρώτη φορά χωριστούς δρόμους. Λίγο μετά ήρθε η επανασύνδεση, η οποία όμως δεν κράτησε πολύ με το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά και τη YouTuber να μένει έγκυος και στη συνέχεια να χάνει το παιδί. 

Super Κική: Η αποκάλυψη μετά την αποβολή «Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου...»

«Θέλω πολύ και δυστυχώς άφησα ό,τι πολυτιμότερο είχα φτιάξει γιατί είμαι ηλίθια και ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό. Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι δε θα το ξανακάνω», ανέφερε η Super Κική για το stand up comedy, μέσα από το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό.

Τέλος, στους χρήστες που τη ρωτούσαν αν είναι καλά ψυχολογικά, η ίδια τους εξομολογήθηκε «Είμαι πολύ ήρεμη, κάνω ψυχοθεραπεία, διαβάζω βιβλία, γελάω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, έχω κάνει νέες γνωριμίες, τρώω καλά, παίρνω βιταμίνες, ετοιμάζω διάφορα πρότζεκτ, δοκιμάζω νέα πράγματα κι αλλάζω συνήθειες που δε θα άλλαζα. Έχω εστιάσει πολύ στον εαυτό μου που τον είχα παρατήσει! Οπότε μπορούμε να πούμε πως είμαι καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top