Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Δεν υπάρχει καμία μαγεία στην Επίδαυρο»

Η άποψη που θα συζητηθεί...

Δείτε βίντεο για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμης από το Breakfast@Star

Για την Επίδαυρο και τα συναισθήματα που προκαλεί σε όποιον την επισκεφτεί μίλησε πολύ γνωστός ηθοποιός

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Το πάρτι γενεθλίων του γιου τους

Με αφορμή την παράσταση Mamma Mia! στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν κι ανέφερε ότι για τον ίδιο, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου δεν έχει καμία μαγεία, παρά τα όσα λένε όλοι.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την επίσης ηθοποιό, Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την επίσης ηθοποιό, Λένα Δροσάκη

«Πολλοί μιλούν για τη μαγεία της Επιδαύρου και δε θέλω να τους το χαλάσω, αλλά δεν υπάρχει καμία μαγεία. Η Επίδαυρος, αν θέλουμε λίγο να μιλήσουμε για το παρελθόν, ήταν ένα μεγάλο θεραπευτήριο. Αυτό ήταν η Επίδαυρος. Πήγαινε ο κόσμος για να γίνει καλά, γιατί θεωρούσαν ότι το θέατρο είναι ένα κομμάτι θεραπείας για κάποιον που νοσεί. Ότι μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και θεραπευτικά», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός. 

Α. Μπουρδούμης: «Κάποτε ο γιος μου θα είναι περήφανος για τη μητέρα του»

«Οι μεγάλοι μας συγγραφείς όταν κάθονταν να γράψουν, δεν το έκαναν για να μαγέψουν τον κόσμο. "Μάστορες" ήταν που δημιουργούσαν κάποια έργα για την εποχή εκείνη. Το πέρασμα των χρόνων και η ιστορία τους έκανε τιτάνιους και στην πορεία, αποδείχθηκε ο λόγος τους σοφός», συμπλήρωσε.

«Ο ηθοποιός δεν πάει στην Επίδαυρο για να κάνει... μαγεία, αλλά για να παρουσιάσει ένα έργο» είπε στη συνέχεια, τονίζοντας: «Αν λειτουργήσει σωστά και το αποτέλεσμα είναι άρτιο, τότε ναι, μπορεί να δημιουργηθεί μια μαγική στιγμή, με την έννοια όμως της μυσταγωγίας».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Νάντια Κοντογεώργη πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι στο Mamma Mia!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Νάντια Κοντογεώργη πρωταγωνιστούν αυτό το καλοκαίρι στο Mamma Mia! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αυτό που κάνει την Επίδαυρο ξεχωριστή, εκτός από την πολύτιμη ιστορία που κουβαλά, είναι ότι δημιουργεί την αίσθηση της αγκαλιάς. Ότι είναι ένα θέατρο που αγκαλιάζει τον κόσμο. Όταν λοιπόν, εμείς οι ηθοποιοί πηγαίνουμε στην Επίδαυρο, είμαστε ουσιαστικά οι συνεχιστές της ιστορίας. Δεν υπάρχει λοιπόν, μαγεία στην Επίδαυρο, έτσι γενικά κι αόριστα, ομορφιά υπάρχει», εξήγησε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top