Tommy Hilfiger: Ο διάσημος σχεδιαστής με τη σύζυγό του στη Μύκονο

To ταξίδι του διάσημου σχεδιαστή στο νησί των Ανέμων

Δείτε φωτογραφίες του Tommy Hilfiger από τη Μύκονο

Ο Tommy Hilfiger απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο, όπου βρέθηκε με τη σύζυγό του, Dee Ocleppo, και μεγάλη παρέα.

Ο διάσημος σχεδιαστής απαθανατίστηκε πριν μερικές ημέρες στα σοκάκια του νησιού, ενώ την παράσταση «έκλεψε» η γυναίκα του, η οποία δεν σταματούσε να χορεύει και να χαμογελάει.

Η Dee Ocleppo είναι η δεύτερη σύζυγος του Tommy Hilfiger

Η Dee Ocleppo είναι η δεύτερη σύζυγος του Tommy Hilfiger /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Ocleppo όπως έχει δηλώσει άλλωστε στο περιοδικό Women's Wear Daily, η Μύκονος είναι ένα υπέροχο νησί και πάντα περνάνε ωραία όταν το επισκέπτονται: «Είναι σχεδόν αδύνατο να μην παρασυρθείς από τα ασπρισμένα κτίρια και τον τρόπο με τον οποίο ο ουρανός συναντά τη θάλασσα. Είναι μαγικό και σχεδόν μυθικό. Υπάρχει μια ζωντάνια που κατοικεί σε όλη την κουλτούρα και δε θα μπορούσα να φανταστώ ένα πιο αξιοσημείωτο φόντο για να παρουσιάσω τις συλλογές μου, οι οποίες είναι χτισμένες γύρω από το χρώμα, την άνεση και τα κλασικά για κάθε μέρα».

Η Dee Ocleppo είναι η δεύτερη σύζυγος του Hilfiger με την οποία παντρεύτηκαν το 2008 κι έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής έχει ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Susie Hilfiger.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger είναι μεγάλος fan της Μυκόνου

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger είναι μεγάλος fan της Μυκόνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top