Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε πώς έμαθε ότι ήταν έγκυος στην κόρη της

Η τρυφερή φωτογραφία μαμάς και κόρης

Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο τα νερά της Κεφαλονιάς

Ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο έκανε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα και παραμένει ενεργή στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες ημέρες της στο νησί.

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με μπικίνι και η δίαιτα που... δεν κάνει!

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Αυτή τη φορά έκανε μια διαφορετική ανάρτηση μιας και μοιράστηκε με τους followers της πώς έμαθε ότι ήταν έγκυος στην κόρη της.

Η Ελεονώρα Μελέτη όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σκουπίζει και καθαρίζει


«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ήξερα ήδη 5 μέρες πως είμαι έγκυος 9 εβδομάδων. Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα, ( πολλά νεύρα) κ καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά κ μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο κ μόνο για να βεβαιωθώ ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ. Κ βέβαια καθόλου ΔΕΝ έκανα σερφ εκείνο το καλοκαίρι.
Σήμερα 5 χρόνια μετά, η Αλεξάνδρα έχει ήδη περάσει 4 καλοκαίρια στη Πάρο, τρέχει , παίζει κ τρώει παγωτά σε εκείνη τη παραλία που το 2017 επεξεργαζόμουν χυμένη σε μια ξαπλώστρα, τα εναλλασσόμενα συναισθήματα απόλυτης ευτυχίας και χαράς, με την απόλυτη απόγνωση των συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης κ της αγωνίας για το μέλλον.
Όλα αυτά, ενώ έτρωγα εμμονικά κάπαρη, φέτα κ ελιές με λίγη χωριάτικη σαλάτα. Εννοείται ήμουν βέβαιη πως θα κάνω γιο…

Τελικά η Αλεξάνδρα, αγαπάει τα «παπούτσια με διαμάντια», γκρινιάζει στο πατέρα της που δεν της έχει πάρει διαμάντι ροζ με φούξια γκλιτερ , ακόμα δε βουτάει κεφάλι στο νερό, φωνάζει «νααααα η μαμααααα μου» όταν βλέπει μωβ πανιά στα βαθιά, κ όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μαγείρισσα.
Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια το πως περνούν τα χρόνια… Ποια χρόνια? Σε δέκα μέρες θα ‘μαστε για σύσκεψη στον Γέρακα», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με τη μικρή Αλεξάνδρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top