Ελένη Χατζίδου: Η έκπληξη στους γονείς της για τα 54 χρόνια αγάπης!

Η τρυφερή ιστορία της γνωριμίας των γονιών της τραγουδίστριας

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την κόρη τους, Μελίνα, στη Θεσσαλονίκη.

Breakfast@Star: Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου είναι οι νέοι παρουσιαστές

Το ζευγάρι θέλει να ξεκουραστεί μιας και ο χειμώνας αναμένεται απαιτητικός, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής του «Breakfast@star».

Χατζίδου - Παύλου: Το πρώτο μήνυμα μετά τη συνεργασία με το Star

Μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα είναι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, θέλησε να κάνει μια έκπληξη στους γονείς τους, οι οποίοι γιόρτασαν 54 χρόνια κοινής ζωής.

Τους αγόρασε μια  τούρτα με 3D παράσταση στην οποία απεικονίζονται οι ίδιοι μπροστά από ένα πικ απ και συνόδευσε την ανάρτησή της με λίγα λόγια για την ιστορία αγάπης τους.

«Ο μπαμπάς μου με τη μαμα μου είναι μαζί απ το 1968! Απο παιδιά δηλαδή. Γνωριστήκανε σ’ ένα πάρτι όπου ο μπαμπάς ζήτησε απ’ τη μαμα να χορέψουν και από τότε είναι αχώριστοι. Έχω ακούσει άπειρες φορές την ιστορία της γνωριμίας τους και ποτέ δε τη βαριέμαι.
Φέτος αποφάσισα αντί για να γιορτάσουμε μόνο τα γενέθλια τους που τα έχουν τον ίδιο μήνα (12/8 ο μπαμπάς και 28/8 η μαμα) να τους κάνω μια τούρτα για την αγάπη τους που κρατάει τόσα χρόνια, με θέμα το πως γνωριστήκανε. Εσένα σε τρομάζει η ιδέα το να περάσεις μια ζωή ολόκληρη μαζί με κάποιον;», έγραψε η Ελένη Χατζίδου για τους γονείς της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top