Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάϊ: Tο όνομα που θα δώσουν στον γιο τους!

Το αποκάλυψε η μέλλουσα γιαγιά στο Instagram

Τα γενέθλιά της είχε χθες, Δευτέρα 8/8, η Λάουρα Νάργες και ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάϊ της έκανε έκπληξη, ενώ εκείνη καθόταν χαλαρή στον καναπέ του σπιτιού τους.

Χρήστος Σαντικάϊ: Η έκπληξη για τα γενέθλια της Νάργες και η αντίδρασή της

Η ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία σε λίγες ημέρες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, έκλεισε τα 32 και είναι πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά.

Λάουρα Νάργες: Ξανά προβλήματα με την υγεία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη


Η εγκυμονούσα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της θέλοντας να ευχαριστήσει τον άνδρα της ζωής της.
«Φέτος – για ευνόητους λόγους μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα σε θέση πια να κινούμαι τόσο εύκολα – δεν φρόντισα να οργανώσω κάποιο γενέθλιο πάρτυ. Ο άντρας μου ωστόσο δεν ήθελε να το αφήσει έτσι και ετοίμασε μία τόσο υπέροχη έκπληξη για εμένα με τους φίλους μου/μας!

Μέχρι και την στιγμή που μπουκάρανε στο νέο μας σπίτι (δεν είναι έτοιμο ακόμα αλλά είμαστε στην φάση της διακόσμησης επιτέλους ) δεν είχα υποψιαστεί απολύτως τίποτα! Πάλι καλά που φόραγα τουλάχιστον μπλούζα (ζεσταίνομαι λέμε!!!) και δεν έγινα ρεζίλι…τελείως. Βγήκε λοιπόν να «παραλάβει» τα παιδιά λέγοντας μου ότι ήρθε το ντελίβερι με τα πατατάκια. Γαριδάκια δεν είχε βέβαια, αλλά τσιρίδες και δάκρυα χαράς! Ψήσαμε στο bbq μας και φάγαμε την πιο νόστιμη και γλυκιά τούρτα.

Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φαίνονται βουνό είμαι ευτυχισμένη. Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα @xristos.santikai σ´αγαπάω και σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Κάτω από την ανάρτηση ο Χρήστος Σαντικάϊ σχολίασε: «Ζωή μου σ’ αγαπάω πολύ. Σου αξίζουν τα καλύτερα». Η μητέρα της Λάουρας Νάργες σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του αποκαλύπτοντας το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης. «Αξίζετε και τα δυο σας. Να τη χαιρόμαστε αγόρι μου και του χρόνου με το καλό με τον Αλέξανδρο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top