Η Αλεξάνδρα ακολουθεί τη μαμά της, Ελεονώρα Μελέτη, ακόμα και στο σερφ
Στον τόπο καταγωγής της, την Κεφαλονιά, βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια κάνει διακοπές μαζί με την οικογένειά της, θέλοντας να φορτίσει τις μπαταρίες της για την απαιτητική νέα τηλεοπτική σεζόν που πλησιάζει.
Η ίδια επισκέπτεται διάφορα μέρη του νησιού μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Οι εν λόγω βόλτες ξύπνησαν μνήμες στην ίδια μιας και εκεί πήγαινε όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της.
Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τη σε ξέφρενες διακοπές στην Κρήτη πριν 20 χρόνια
Από τις περιγραφές της μαμάς @mariameleti1 κ της γιαγιάς μου, τα καλοκαίρια μας στη Κεφαλονιά η μέρα μας ξεκινούσε στις 8. Τρώγαμε για πρωινό αυγά μάτια κ ψωμάκι, ( τα αυγά μας τα έφερνε η κα Αλεξάνδρα, τότε πρέπει να ήταν κοντά στα 100!) κ μετά αμέσως πηγαίναμε για μπάνιο! 9 παρα ήμασταν στη παραλία! Για χρόνια θεωρούσα τη μαμά μου «κακομοίρα» που στις διακοπές της πήγαινε από το αξημέρωτο στη θάλασσα.
Για δες εδώ…
Από τις 9 παρά έχουμε ρίξει τη πρώτη μας βουτιά! Άδεια η παραλία! Εμείς κ κάνα δυο συνταξιούχοι. Μετά ήρθαν κ άλλοι… κ σε κάθε πατητή που μου έκανε η Αλεξάνδρα, έμπαινα στο νερό Ελεονώρα ετών 43, κ έβγαινα από το νερό Ελεονώρα ετών, 3,6,9,12,15… μετά σταμάτησα τις πατητές κ χάζευα ωραίους Ιταλούς… καλημέρα!», έγραψε η Ελεονώρα στο Instagram όπου ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.