Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τη σε ξέφρενες διακοπές στην Κρήτη πριν 20 χρόνια

Η παρουσιάστρια διασκέδαζε με την ψυχή της

Ελεονώρα Μελέτη: Για σερφ με... βοηθό την κόρη της, Αλεξάνδρα Μαροσούλη

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το καλοκαίρι του 2002 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ελεονώρα Μελέτη: Ο σύζυγός της μπήκε στην κουζίνα με την κόρη τους

Στη φωτογραφία αυτή τη βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα στα Χανιά, μαζί με τη καλή της φίλη, Κατερίνα η οποία πλέον έχει γίνει και νονά της κόρης της, Αλεξάνδρας. Η Ελεονώρα Μελέτη και η φίλη της φαίνεται να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, χωρίς να έχουν καμία έγνοια. 

μελετη

Μαζί με τη φωτογραφία αρχείου, η Μελέτη δημοσίευσε και άλλες δύο φωτογραφίες από τη χθεσινή συνάντησή της με τη φίλη της.

μελετη διακοπές

μελετη διακοπές -2

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

«Είκοσι χρόνια πριν! Τότε που οι φωτογραφίες έβγαιναν από φωτογραφική μηχανή. Καλά δεν λέω ότι χρησιμοποιούσαμε το φιλμ καρούλι αλλά οι φωτογραφίες ήταν αυθόρμητες, αφιλτράριστες, κ πραγματικά απαθανάτιζαν τη μαγεία της στιγμής. Και γι’ αυτό ήταν τέλειες!

Εδώ με τη αδελφή ψυχή, χρόνια άνθρωπο μου κ μια από τις δυο νονές της Αλεξάνδρας Κατερίνα Στρατοπούλου – η άλλη είναι η Ιωάννα Μαροσούλη) έχουμε πιει τις ρακές μας στο Θέρισσο της Κρήτης, είμαστε στο τσακίρ κέφι κ χορεύουμε… κάποιος από τη παρέα πιάνει το κλικ.

Στην άλλη φωτογραφία, είμαστε μόλις χθες! Τη φωτογραφία τη τραβήξαμε σέλφι, δεν είναι τόσο αυθόρμητη όσο η πρώτη, επιλέξαμε ν είναι όμως αφιλτράριστη όπως όλα τα αυθεντικά κ πραγματικά όμορφα πράγματα στη ζωή! Όπως κ αυτή η φιλία», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top