Τζένη Καρέζη: Τι έγραψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος 30 χρόνια από τον θάνατό της

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που μοιράστηκε ο γιος της ηθοποιού

Δείτε όσα είπε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο Breakfast@Star

Σαν σήμερα πριν από τρεις δεκαετίες έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός, Τζένη Καρέζη, με πολλούς να θυμούνται το ταλέντο και την ομορφιά της μέσα από τα social media.

Τζένη Καρέζη: Το βίντεο της Finos Film για τα 90 χρόνια από τη γέννησή της

Ανάμεσα σε όσους πόσταραν φωτογραφίες για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της, ήταν κι ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μητέρας του, γράφοντας στη λεζάντα: «30 χρόνια».

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Καζάκου για τη μητέρα του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε πει για τη μητέρα του: «Με τη μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχθηκε κάπως. Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή, σε κάποια φάση συμφιλιώθηκε με την ιδέα. Δεν ξέρω αν έφυγε χαρούμενη, έφυγε με ένα χαμογελάκι».

Kαρέζη: Σαν σήμερα έσβησαν τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου

«Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου κι ο πατέρας μου (σ.σ. ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Καζάκος) ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί κι άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους…

O Κωνσταντίνος Καζάκος με την καλλονή κόρη του, Τζένη Καζάκου

O Κωνσταντίνος Καζάκος με την καλλονή κόρη του, Τζένη Καζάκου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δε με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο... Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη. Εκρηκτικός χαρακτήρας, αν δεν της άρεσε κάτι θα στο έλεγε κατευθείαν τσεκουράτα. Αν κάτι την ενοχλούσε πάνω στη δουλειά…

Καζάκος για εγγονή: «Δε λέει τίποτα που θέλει να γίνει ηθοποιός»

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες από παλιά. Το θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ, ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top