Jennifer Lopez: Κι όμως είχε ξαναφορέσει το νυφικό στον γάμο με τον Affleck

Fan της recycle fashion η Λατίνα σταρ

Τον γάμο των ονείρων τους έκαναν η Jennifer Lopez κι ο Ben Affleck στο Λας Βέγκας το περασμένο σαββατοκύριακο, φορώντας και οι δύο ρούχα που είχαν ήδη στη ντουλάπα τους.

Jennifer Lopez: Το νυφικό της beauty look είναι μία ωδή στον μινιμαλισμό

Ο κινηματογραφικός σταρ επέλεξε ένα λευκό κοστούμι και η JLo ένα νυφικό που, όπως έγραψε η ίδια στο website της, είχε κρατήσει από παλιά ταινία.

Η jacquard φούστα και το κορμάκι είναι το ίδια που είχε βάλει στην ταινία Jersey Girl με τον Ben Affleck το 2004, όταν ήταν αρραβωνιασμένοι. «Είχα αυτό το φόρεμα για τόσα χρόνια και το κρατούσα, το κρατούσα, το κρατούσα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου», έγραψε στο website της.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Η τραγουδίστρια κράτησε τα συγκεκριμένα κομμάτια στη ντουλάπα της για πάνω από είκοσι χρόνια και τα φόρεσε την ημέρα του γάμου της με τον ηθοποιό για να τον τιμήσει, δεδομένου ότι το ζευγάρι είχαν αναβάλει τον πρώτο τους γάμο λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Θυμίζυμε ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Gigli το 2001, αμέσως μετά τον χωρισμό της super star με τον Puff Daddy, κι έναν χρόνο μετά αρραβωνιάστηκαν. 

Το δεύτερο νυφικό που φόρεσε η Lopez, το αμάνικο strapless, έχει την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή Zuhair Murad, του οποίου νυφικό φόρεσε στην πρόσφατη ταινία της Marry Me.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top