Jennifer Lopez: Το νυφικό της beauty look είναι μία ωδή στον μινιμαλισμό

Μία τέλεια ιδέα αν αυτό το καλοκαίρι ντυθείς νυφούλα

Η Jennfer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν. Στο Las Vegas, έτσι ξαφνικά, έξι μήνες μετά τους αρραβώνες τους. Από το πλάι της, δεν θα μπορούσε να λείπει η «δεύτερη οικογένεια» της, όπως αποκαλεί τους συνεργάτες της, μιας και το glam team της παραμένει ίδιο εδώ και αρκετά χρόνια, στηρίζοντας την παγκόσμια Pop Star σε κάθε της βήμα.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

O hairstylisth Chris Appleton και ο nail artist Tom Bachik ήταν εκεί για να της χαρίσουν ένα πριγκιπικό και tres chic beauty look, την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της. Εξάλλου, όπως είπε και η ίδια χρειάστηκε να κάνει υτπομονή... 20 χρόνια μέχρι να παντρευτεί τον Ben Affleck. Ο hairstylist των διασήμων συγκέντρωσε τα μαλλιά της JLO σε ένα πριγκιπικό half - up με σφιχτές μπούκλες, δημιουργώντας το ιδανικό hair look για να συνοδεύσει το κατάλευκο πέπλο της.

 

Με τη σειρά του, ο Tom Bachik δημιούργησε ένα nude μανικιούρ στα μακριά της νύχια που ταίριαζε πολύ με το μακιγιάζ της που κινήθηκε στους αγαπημένους της γήινους τόνους, χωρίς ίχνος υπερβολής. Άλλωστε, η απλότητα χαρακτήριζε όλη την τελετή. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top