Jennifer Lopez - Ben Affleck: Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας!

17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους η Λατίνα σταρ και ο ηθοποιός είναι σύζυγοι

Ένα από τα πιο δυνατά love story της διεθνούς showbiz έχει happy end! H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 16/7 στο Λας Βέγκας!

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο χολιγουντιανός ηθοποιός κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός επτασφράγιστο μυστικό και όλα έγιναν μακριά́ από τα φώτα της δημοσιότητας. 

H χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από άτομα στο στενό περιβάλλον του ζευγαριού, όπου επιβεβαίωσαν την είδηση στο TMZ. 

Στην περιοχή, όπου έγινε ο γάμος υπήρχαν παντού σεκιούριτι, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες. 

Να θυμίσουμε πώς η JLo ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ben τον Απρίλιο σε ένα σύντομο βίντεο μέσω του ενημερωτικού δελτίου θαυμαστών της, «On The JLo».

Η λατίνα σταρ ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού, πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο αγαπημένος της.

«Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη;», είχε δηλώσει η 52χρονη Αμερικανίδα σταρ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε to 2002 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», όπου και ο ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με τη Λατίνα σταρ, αλλά τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2004, παρά την πρόταση γάμου που είχε αποδεχτεί τότε η Lopez.

«Η ιστορία μας ήρθε από μόνη της. Θυμάμαι ότι όταν μίλησε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Βέβαια, αν δεν είχα συμμετάσχει στην ταινία, δεν θα καταλάβαινα ποτέ ότι αυτό που θέλω πραγματικά είναι να σκηνοθετώ, αλλά ούτε θα είχα γνωρίσει τη Jennifer. Η σχέση μας ήταν από την αρχή γεμάτη νόημα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Affleck.

Η σχέση τους απασχόλησε από την αρχή τα media και οι δυο τους ήταν το διασημότερο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz. «Η Jennifer κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό», δήλωσε ο Ben επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την αιτία του χωρισμού τους, να είναι η δημοσιότητα που κέρδισαν.

H δεύτερη ευκαιρία μετά από 17 χρόνια

Η επανασύνδεση του ζευγαριού έπεσε παντού σαν κεραυνός εν αιθρία. Η εικόνα των δύο τους μαζί μετά από τόσο καιρό και μιας αγάπης που αψηφά το πέρασμα του χρόνου έμοιαζε με το τέλειο παραμύθι.

Ο Ben σε παλαιότερες δηλώσεις του στο WSJ. Magazine, είχε πει σχετικά με την επανασύνδεσή τους: «Eίναι καλή η ιστορία. Είναι σπουδαία ιστορία. Και ξέρεις, ίσως μια μέρα την πω. Θα τη γράψω. Και μετά θα της βάλω φωτιά» και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκα τις δεύτερες ευκαιρίες που μου δόθηκαν και το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτη ευκαιρία. Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και μακάρι να μάθουμε από τις αποτυχίες μας. Εγώ σίγουρα προσπάθησα να επωφεληθώ από τις δεύτερες ευκαιρίες. Δεν τα κατάφερα πάντα, αλλά τις φορές που το πέτυχα, εξελίχθηκαν σε καθοριστικές πτυχές της ζωής μου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Tο ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά τον Ιανουάριο του 2022 και ξεκαθάρισε πως αυτή τη φορά δεν θα κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν. Σε συνέντευξή της στο People η JLo είχε δηλώσει, πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

«Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας», είχε τονίσει με αποφασιστικότητα η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top