Περιπέτεια για τη διάσημη influencer Chiara Ferragni στην Ελλάδα!

Το σκάφος που νοίκιασαν χάλασε και έμειναν ώρες στα ανοιχτά της Ύδρας

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στη διάσημη παρέα 

Μία από τις διασημότερες fashion influencers του κόσμου, η Chiara Ferragni, ταξίδεψε από την Ιταλία στη χώρας μας, μαζί με τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της, Fedez, αλλά και φίλους τους προκειμένου να περάσουν μέρος των διακοπών τους στη χώρα μας.

Η Chiara Ferragni μόλις φόρεσε τη σκιά του καλοκαιριού

Οι διακοπές τους στα ελληνικά νησιά ξεκίνησαν με καλή διάθεση, αλλά ένα απρόοπτο τα «διέλυσε» όλα. Συγκεκριμένα, το σκάφος που νοίκιασε η influencer με την οικογένειά της και την παρέα τους για να κάνουν βόλτα στα ανοιχτά της Ύδρας που ήταν και ο προορισμός των διακοπών τους, εμφάνισε βλάβη ξαφνικά και έτσι ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν το νησί του Σαρωνικού.

 

 

Έτσι, η διάσημη παρέα προσπαθούσε να βρει τρόπο για φτάσει στην Ύδρα για περισσότερο από 4 ωρες, όμως δεν μπορούσαν να βρουν άλλο σκάφος για να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει με ασφάλεια στο νησί.

Είχαν όλοι αρχίσει να κουράζονται και η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει όσο βράδιαζε και όλοι τους κρύωναν εν μέσω του πελάγους αλλά δεν έχασαν την αισιοδοξία τους και τελικά κατάφεραν να βρουν σκάφος - ταξί που τους περισυνέλεξε.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανέβασε η Chiara Ferragni στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μετρά πάνω από 7,5 εκατομμύρια followers:
Περιπέτεια για τη διάσημη influencer Chiara Ferragni στην Ελλάδα!

Περιπέτεια για τη διάσημη influencer Chiara Ferragni στην Ελλάδα!  -2

υδρα κιαρα φερανι σκαφος χαλασε θάλασσα

Περιπέτεια για τη διάσημη influencer Chiara Ferragni στην Ελλάδα!  -3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top