Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Σήμερα ο γάμος τους - Το προσκλητήριο

Θα γίνει στα Χανιά - Όλες οι λεπτομέρειες

Νυφούλα ντύνεται σήμερα η Κόνι Μεταξά στο πλευρό του αγαπημένου της Μάριου Καπότση

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι στη διάσημη παραλία των Χανίων.

Κόνι Μεταξά: Οι καλεσμένοι και το super hot φόρεμα στο pre wedding party

Κόνι και Μάριος βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδα στην Κρήτη μαζί με τους φίλους τους, συνδυάζοντας τις διακοπές τους με τον σχεδιασμό και των τελευταίων λεπτομερειών του γάμου τους. 

Όπως έχει δηλώσει η ίδια η τραγουδίστρια στον γάμο της θα παρευρεθούν 200 καλεσμένοι, ενώ το ζευγάρι θα έχει έξι κουμπάρες.

Μάλιστα δε θα επιτρέπονται παιδιά, ώστε να μπορούν όλοι οι καλεσμένοι να διασκεδάσουν στο γαμήλιο πάρτι χωρίς το άγχος ότι θα πρέπει να φύγουν νωρίς. 

«Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρείς φίλες δικές μου και τρείς φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είχε δηλώσει η Κόνι Μεταξά στο περιοδικό Ok!.

Η εκπομπή “Open Weekend” παρουσίασε το προσκλητήριο του γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση:

μαριος κονι γάμος

Όσο για το νυφικό της, θα είναι σε κλασική γραμμή και εντελώς διαφορετικό από όσα κομμάτια επιλέγει για τις εμφανίσεις της στην σκηνή. 

Στο πλευρό της φυσικά θα είναι ο πατέρας της, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος έκανε αυστηρότατη δίαιτα πριν το γάμο, χάνοντας συνολικά δέκα κιλά. 

Την Πέμπτη το βράδυ το ζευγάρι έκανε ένα pre wedding party σε γνωστό μπαρ των Χανιών για όλους τους καλεσμένους τους, ανάμεσά τους η Ελένη Φουρέιρα και ο καλός της Αλμπέρτο Μποτία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top