Κόνι Μεταξά: Οι καλεσμένοι και το super hot φόρεμα στο pre wedding party

Ο ξέφρενος χορός της Κόνι με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του πολίστα Μάριου Καπότση πλησιάζει και το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μέρες στην Κρήτη όπου θα γίνει και ο γάμος τους.

Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 9 Ιουλίου, στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα της Κρήτης.
Κόνι και Μάριος διοργάνωσαν χθες ένα pre wedding party όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το «παρών» στο party έδωσε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ταξίδεψε από τη Μύκονο στην Κρήτη για το ζευγάρι. Εκεί ήταν και η καλή φίλη της Κόνι, Έλενα Γαλύφα.

κόνι μεταξά γάμος πάρτι pre weeding party

κόνι μεταξά γάμος πάρτι pre weeding party -2

Guest star στο event ήταν ο πατέρας της νύφης Λευτέρης Πανταζής και η παρουσιάστρια του Mega Star και influencer φυσικά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram πολλά στιγμιότυπά από τον ξέφρενο χορό τους.

κόνι μεταξά γάμος πάρτι pre weeding party -3

Το super hot φόρεμα που επέλεξε η Κόνι για το pre wedding party

Για την περίσταση η Κόνι επέλεξε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο ήταν ρομαντικό αλλά είχε και τη σέξι πινελιά του. Πρόκειται για ένα μακρύ και στενό φόρεμα με λεπτομέρειες από διαφάνειες, του ελληνικού οίκου Κathy Heyndels. 

κόνι μεταξά γάμος πάρτι pre weeding party -4

κόνι μεταξά

κόνι μεταξά pre wedding
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top