Η Έλενα Τσαγκρινού του 2009 ήταν... μία άλλη!

Είχε τραγουδήσει τα «Σμυρνέικα Τραγούδια» στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Mία από τις πιο hot εμφανίσεις της Έλενας Τσαγκρινού - Βίντεο Breakfast@Star

Η Έλενα Τσαγκρινού σήμερα είναι σχεδόν 28 ετών και έχει μία καλή καριέρα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο, αφού το 2021 συμμετείχε στην Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι “El Diablo” και κατέκτησε την 16η θέση.

Η νεαρή τραγουδίστρια βάζει «φωτιά» στο Instagram με τις hot αναρτήσεις της, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει πολλά στην εμφάνισή της.

 

 

 

«Αν κάτι γίνεται για να ανεβάσει την ψυχολογία κάποιου, την αυτοπεποίθηση και το ηθικό, είμαι πάντα υπέρ! Εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα να το μοιραστώ μαζί σας, έχω κάνει πλαστική στο στήθος. Αν προκύψει κάτι άλλο, δε θα το κρύψω!» είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Η Τσαγκρινού για τη hot εμφάνιση: «Έχω απενοχοποιήσει το sexiness»

Στα Mad VMA 2022, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε μία εκρηκτική εμφάνιση μαζί με την Κόνι Μεταξά και τους τράπερς Mc Daddy, Display και Fy και έκανε το αντρικό κοινό να… παραληρεί.

Δείτε την εμφάνισή της Έλενας Τσαγκρινού στα Mad VMA 2022:

Όταν η 14χρονη Έλενα Τσαγκρινού τραγουδούσε τα «Σμυρνέικα» στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο το 2009

Η Έλενα Τσαγκρινού γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1994 στην Αθήνα, ενώ το 2009 συμμετείχε στο talent show του ΑΝΤ1 «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και από εκεί και πέρα ξεκίνησε η πορεία της στη μουσική.

Τότε, σε ηλικία 14 ετών, η Έλενα Τσαγκρινού είχε τραγουδήσει τα «Σμυρνέικα Τραγούδια» και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές.

Όσον αφορά στην εμφάνισή της τότε, η Έλενα ήδη δεν έμοιαζε με 14χρονη, όπως είχε σχολιάσει και η κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και η «ώριμη» φωνή της.

Ωστόσο, το κορίτσι εκείνο δε θυμίζει σε τίποτα την Έλενα Τσαγκρινού του «σήμερα».

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top