Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκίνησε με το τραγούδι του για την Κύπρο

Άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού «Ελεύθερος»

Συγκίνηση και θερμό χειροκρότημα προκάλεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην Κύπρο, αλλάζοντας τους στίχους της τελευταίας του επιτυχίας «Ελεύθερος».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει γυμναστική και τα κορίτσια «λιώνουν»

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής ήταν ο κεντρικός καλεσμένος στο φινάλε της δημοφιλούς εκπομπής «Λούης night show» και τραγούδησε live στο δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποζάρει γυμνός στο κρεβάτι του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» το κοινό με τις επιτυχίες και τις ερμηνείες του, ενώ προκάλεσε ρίγη και έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας μέσα από τη μουσική και το hit «Ελεύθερος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «22».

Συγκεκριμένα, δύο τετράστιχα διαφοροποιήθηκαν από την διευθύντρια του 4ου δημοτικού σχολείου Λάτσιων, Μαρία Ιακώβου, προκειμένου να τραγουδιθούν στην αποφοίτηση των μαθητών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε τους εν λόγω στίχους για την κατεχόμενη Κύπρο.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει την επιτυχημένη και sold out περιοδεία «Ελεύθερος Tour» σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top