Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλά για το τέλος του «Ακύλα» στις Άγριες Μέλισσες

Όσα είπε για το ταλέντο της συζύγου του, Αθηνάς Μαξίμου

Δείτε όσα είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Breakfast@Star

Επέστρεψε τηλεοπτικά την περασμένη σεζόν με τον πολυσυζητημένο ρόλο του «Ακύλα» στις Άγριες Μέλισσες, με τη σειρά του ΑΝΤ1 να ρίχνει τίτλους τέλους αυτή την εβδομάδα

Αιμίλιος Χειλάκης για Αθηνά Μαξίμου: «Κινδυνεύεις να την ερωτευτείς»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για το τέλος της σειράς, την παράσταση Μήδεια όπου πρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, και το γεγονός ότι μετά από 20 συναπτά έτη, τον χειμώνα δε θα κάνει θέατρο.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης «έσκισε» φέτος τηλεοπτικά με τον ρόλο του «Ακύλα» στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης «έσκισε» φέτος τηλεοπτικά με τον ρόλο του «Ακύλα» στις Άγριες Μέλισσες

Αποκαλύπτοντας ότι έχει ολοκληρώσει τις σκηνές του στις Άγριες Μέλισσες, δήλωσε: «Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία να γυρίσω στην τηλεόραση με ένα ασφαλές τοπίο, ένα εξαιρετικό σίριαλ».

Ποιο τέλος θα ήθελε εκείνος για τον πιο… μισητό χαρακτήρα της μικρής οθόνης; «Στη μυθοπλασία θέλουμε πάντα το καλό να νικάει κι ο έρωτας να επιζεί… Έρχεται το τέλος κι αποδεικνύει ότι αυτές οι τρεις γυναίκες έχουν ωριμάσει σε αυτά τα χρόνια, με όλους αυτούς τους ανθρώπους που τους έβαλαν σε αυτά τα δύσκολα χρόνια», απάντησε χωρίς να δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. 

Άγριες Μέλισσες: «Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο»

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του, ξεκαθάρισε ότι και λόγω βεβαρημένου προγράμματος δεν κατάφερε να συμμετέχει στο sequel της σειράς Το Νησί, ενώ για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες, τον ερχόμενο χειμώνα δε θα κάνει θέατρο αλλά ταινία, τον Καπετάν Μιχάλη του Νίκου Καζαντζάκη.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι ζευγάρι στη ζωή και το θέατρο

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι ζευγάρι στη ζωή και το θέατρο

«Η Αθηνά είναι μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ηθοποιούς και δεν το λέω ως σύζυγoς, αλλά ως εδώ και χρόνια συνεργάτης της», συμπλήρωσε για τη σύντροφο της ζωής του, Αθηνά Μαξίμου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top